Madonna: Αυτά είναι τα δίδυμα κορίτσια που υιοθέτησε από το Μαλάουι [photo]

09.02.2017
Την περασμένη Τρίτη, το δικαστήριο στο Μαλάουι έδωσε στην Μαντόνα την άδεια να υιοθετήσει τα δίδυμα κορίτσια, τεσσάρων ετών. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε υιοθετήσει στο παρελθόν δύο ακόμη παιδιά από τη συγκεκριμένη χώρα, τον Ντέιβιντ το 2006 και την Μέρσι το 2009, ενώ είναι η βιολογική μητέρα της Λούρδης και του Ρόκο.

Πλέον, στην οικογένειά της προστέθηκαν και η Εστερ με την Στέλλα, που ήταν σε ορφανοτροφείο. Η μητέρα των δύο κοριτσιών πέθανε μετά από τον τοκετό, σύμφωνα με τα έγγραφά τους, ενώ ο πατέρας τους είχε παντρευτεί ξανά, αφήνοντας τα παιδιά με τους παππούδες τους, που δεν μπορούσαν να αναθρέψουν τόσο εκείνα όσο και τα αδέλφια τους.

Η δικαστής έκρινε ότι η Μαντόνα μπορεί να παρέχει μία οικογενειακή ζωή με αγάπη στις δίδυμες. Σημείωσε ακόμη ότι παρότι η 58χρονη έχει ξεπεράσει την ηλικία που θεωρείται συνήθως ότι είναι εντός των ορίων της μητρότητας, παρείχε ιατρικές αποδείξεις που υποστηρίζουν το επιχείρημά της ότι έχει καλή υγεία.

Η Μαντόνα δημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία με τα δίδυμα κορίτσια που υιοθέτησε από το Μαλάουι, επιβεβαιώνοντας ότι πλέον είναι μαμά έξι παιδιών.