Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αποκαλύπτει την ευαίσθητη πλευρά του

09.02.2017
Για χρόνια αποτελούσε το άτακτο παιδί του Χόλιγουντ. Μετά το γάμο του όμως με τη Τζέσικα Μπίελ και την απόκτηση του γιου τους, φαίνεται ότι ο άλλοτε πλέι μπόι έχει μεταμορφωθεί σε έναν τρυφερό οικογενειάρχη.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ βρίσκεται από μικρή ηλικία κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, απασχολώντας συχνά τα μίντια ενώ όλες του οι σχέσεις γίνονταν πάντα πρωτοσέλιδο. Ποιος θα το φανταζόταν λοιπόν ότι ο γάμος του με τη Τζέσικα Μπίελ θα τον άλλαζε τόσο πολύ ώστε να γίνει ένας τρυφερός χαζομπαμπάς.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή το 2012 και απέκτησε ένα γιο τον 22 μηνών Σίλα Ράνταλ, για τον οποίο ο Τζάστιν έχει χάσει το μυαλό του και μιλά συνεχώς γι' αυτόν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter ο 36χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής αναφέρθηκε πολλές φορές στην πατρότητα και στο πώς άλλαξε: «Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα» παραδέχεται. «Τους πρώτους οχτώ μήνες ένιωθα όπως σε εκείνες τις παλιές εκπομπές που έπρεπε οι παρουσιαστές να κρατάνε πιάτα που στριφογυρίζουν πάνω σε ραβδιά. Με τη μόνη διαφορά ότι αν σου πέσει ένα, πεθαίνει».

Mαζί με την 34χρονη ηθοποιό σύζυγό του Τζέσικα Μπίελ

«Εάν θα ήθελα ο γιος μου να ακολουθήσει τα βήματά μου; Νομίζω ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Εάν το ήθελα πάρα πάρα πολύ, υποθέτω ότι θα μπορούσα να του διδάξω πολλά σχετικά με το τι να μην κάνει». Και συνεχίζει μιλώντας για τα δικά του παιδικά χρόνια: «Έχω μερικές πολύ μακρινές εικόνες από την παιδική μου ηλικία. Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να θυμηθώ να μην είμαι διάσημος. Προχωράς στη ζωή σου κουβαλώντας τα μικρά και μεγάλα σου τραύματα, και σκέφτεσαι: “δεν είναι και τόσο άσχημα, είναι πολλά αυτά για τα οποία θα πρέπει να είμαι ευγνώμων, οι γονείς μου έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν”. Και μετά αποκτάς το δικό σου παιδί και ξαφνικά νιώθεις ότι ανοίγουν οι κρουνοί και πλημμυρίζεις με συναισθήματα και λες: “Όχι! Όχι! Αυτό το παιδικό τραύμα πράγματι μου κατέστρεψε τη ζωή”».

Στη φωτογραφία ο γιος του Σίλα Ράνταλ και η γυναίκα του