Ο Ματ Ντέιμον επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Αμάλ: «Εγώ συμβούλεψα τον Κλούνεϊ να μην το πει σε κανέναν»

10.02.2017
Ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η επιτυχημένη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο βραβευμένος με Όσκαρ σύζυγός της περιμένουν δίδυμα.

Η φιλία του Ματ Ντέιμον και του Τζόρτζ Κλούνεϊ μετρά πολλά χρόνια, πριν ακόμα γυρίσουν την ταινία «Ocean's 11». Εκτιμούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλο και κάνουν πολύ συχνά παρέα. Ο Ντέιμον δηλαδή είναι η πιο αξιόπιστη πηγή για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή του Τζορτζ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν στο Entertainment Tonight Canada ο 46χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της Αμάλ και μάλιστα είπε ότι του το είπε ο ίδιος ο Τζορτζ:

«Δουλεύαμε μαζί το περασμένο φθινόπωρο και σε κάποια στιγμή ο Τζορτζ με τράβηξε πιο πέρα, μου το είπε και σχεδόν έβαλα τα κλάματα» διηγείται ο Ντέιμον. «Χάρηκα τόσο πολύ γι' αυτόν. Και τον ρώτησα “Πόσο μηνών είναι η Αμάλ;” και μου είπε “Δύο εβδομάδων”. Τότε του είπα “Καλά τρελάθηκες; Μην το πεις σε κανέναν άλλον! Δεν έχεις ακούσει για τον κανόνα των 12 εβδομάδων;” Φυσικά δεν τον ήξερε και του είπα: “Σκάσε άνθρωπέ μου!”.».

Στη συνέχεια ο Ντέιμον έπλεξε το εγκώμιο της 39χρονης δικηγόρου: «Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτόν. Η Αμάλ είναι εξαιρετική, του έτυχε το λαχείο σε κάθε επίπεδο. Είναι αξιοθαύμαστη γυναίκα. Θα γίνουν υπέροχοι γονείς! Αυτά τα παιδιά είναι πολύ τυχερά».

Μάλλον ο Ματ δεν είναι και πολύ καλός στο να κρατάει μυστικά...