Μπιγιονσέ: Επίσημη "πρώτη" με την κοιλιά και οι αντιδράσεις για την Μπλου Άιβι [photos & vds]

13.02.2017
Μεγάλη νύχτα για την παγκόσμια μουσική βιομηχανία η χθεσινή καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των φετινών βραβείων Grammy.

Ανάμεσα στους πολλούς διάσημους εκπροσώπους της μουσικής σκηνής που παραβρέθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση, σίγουρα την παράσταση έκλεψε η Μπιγιονσέ, η οποία έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση από τη στιγμή που ανακοίνωσε τη δεύτερη -και δίδυμη- εγκυμοσύνη της.

Η 35χρονη σταρ εντυπωσίασε με τη στυλιστική επιλογή της τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στη σκηνή, με τη φουσκωμένη κοιλιά της να έχει, φυσικά, τον πρώτο ρόλο. Ιδού οι εικόνες αλλά και η εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Η ευτυχία της Μπιγιονσέ δεν κρυβόταν, ενώ στο πλευρό της είχε τον σύζυγό της, Τζέι Ζι και την κορούλα τους Μπλού Άιβι, για το ντύσιμο της οποίας είχαμε πολλές και διάφορες αντιδράσεις.

Πρινς είχαν επιλέξει να ντύσουν την κορούλα τους ο Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι και όσοι ήταν εκείνοι που λάτρεψαν τον λουκ, άλλοι τόσοι ήταν εκείνοι που το θεώρησαν πολύ τραβηγμένο και τελείως άκυρο! Εσένα πώς σου φαίνεται;