Δέσποινα Μοιραράκη: Το πιο ακριβό "μπορδοροδοκόκκινο" χαλί που έχει πουλήσει

13.02.2017
Την έχουμε γνωρίσει και την έχουμε αγαπήσει μέσα από την παρουσιάση για τα χαλιά και τις μπουχάρες που με τον δικό της τρόπο αναδεοκνύει. Από αυτή μάθαμε το "μπορδοροδοκκόκινο" κι όλες αυτές τις αποχρώσεις κράματα σε χαλιά εξ ανατολάς.

Η Δέσποινα Μοιραράκη, όπως και να το δει κανείς, έχει γράψει ιστορία στο χώρο. Κι όπως λέει η ίδια, δεν είναι μόνο η αγαπημένη των διασήμων αλλά και του απλού καθημερινού πολίτη, του γείτονα της διπλανής πόρτας.

Κι αν αναρωτιέσαι πόσο στοιχίζει το πιο ακριβό χαλί που έχει πουλήσει ποτέ, μας το αποκαλύπτει η ίδια μέσα από το περιοδικό Λοιπόν:

«Πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, πλησίαζε τα 50.000 ευρώ, ήταν ολομέταξο. Δεν έχω μόνο πελατολόγιο με οικονομική άνεση, αλλά και ανθρώπους συνταξιούχους, όπως μια κυρία που έρχεται, μαζεύει τη σύνταξη της ένα χρόνο για να πάρει ένα χαλί ή μια μητέρα που παντρεύει την κόρη της… κάτι που με ενθαρρύνει και στις δύσκολες στιγμές έλεγα: "Δέσποινα, προχώρα μπροστά, κι ας μην άνοιγε η πόρτα του μαγαζιού μου". Τα χαλιά μου είναι για όλο τον κόσμο, έχω μεγάλο πελατολόγιο, τον μέσο και κάτω, τον απλό Έλληνα»