Αντιμετωπίζει ξανά προβλήματα με το νόμο ο Τζάστιν Μπίμπερ

17.02.2017
Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαλευκάνει τη σχέση του νεαρού τραγουδιστή με μια φασαρία που συνέβη σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες.

Δυστυχώς ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει βρεθεί αρκετές φορές κατηγορούμενος για διάφορα περιστατικά, και φαίνεται ότι θα ξαναβρεθεί. Η αστυνομία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε τις φήμες ότι ο 22χρονος τραγουδιστής βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα εστιατόριο.

«Υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη γιατί κάποιος από μια επιχείρηση μας τηλεφώνησε και υποστήριξε ότι συνέβη μια φασαρία με τον Τζάστιν Μπίμπερ απ' έξω» αναφέρουν από το αστυνομικό τμήμα.

Ωστόσο το τι ακριβώς έγινε δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί σύμφωνα με τις αρχές, καθότι πρέπει πρώτα να μιλήσουν με τον ίδιο τον τραγουδιστή. Ωστόσο μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος τύπου του Μπίμπερ αρνήθηκε να κάνει οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Σύμφωνα με το TMZ ο σταρ φέρεται ότι μπλέχτηκε σε καβγά με τον ηθοποιό Kyle Massey το προηγούμενο Σάββατο στις 2 τα ξημερώματα, έξω από το πάρτι πριν την απονομή των βραβείων Grammy, επειδή τον βιντεοσκοπούσε και αρνήθηκε να σβήσει το βίντεο. Ο άντρας κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο ο Μπίμπερ έφυγε πριν φτάσουν οι αρχές.

Το ΤΜΖ υποστηρίζει ότι παρόλο που ο άντρας δεν θέλει να κάνει μήνυση, εντούτοις η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού. Πάντως απορία προκαλεί το γεγονός ότι ο διάσημος τραγουδιστής δεν πήγε στα βραβεία Grammy την επόμενη μέρα.