Η Τζένιφερ Λόπεζ εξηγεί γιατί βγαίνει με μικρότερους άντρες

21.02.2017
Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά σε συνέντευξή της και εξηγεί ποια είναι η αιτία που την ελκύουν οι νεαρότεροι άντρες. Και όχι, δεν είναι αυτή που φαντάζεστε!

Μήπως στη Τζένιφερ Λόπεζ αρέσουν οι πολύ νεότεροι άντρες; Αυτό είναι κάτι που έχει απασχολήσει τους ανά την υφήλιο φαν της, και όχι άδικά! Στην αρχή ήταν ο Κάσπερ Σμαρτ με τον οποίο τους χώριζαν 18 χρόνια, στη συνέχεια ο ράπερ Ντρέικ με τον οποίο η διαφορά έπεσε στα μόλις 14 χρόνια. Μήπως λοιπόν είναι αλήθεια;

Την απάντηση την έδωσε η ίδια η 47χρονη σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της. Όταν ρωτήθηκε από την Έλεν Ντε Τζένερις στην εκπομπή της, γέλασε και απάντησε:

«Όχι, δεν βγαίνω με νεότερους άντρες. Δεν έχει να κάνει με το ότι πρέπει να είναι πολύ μικρότεροι, δεν έχει καμιά σχέση με αυτό! Απλώς συναντώ κάποιους ανθρώπους και εάν θέλω να βγω έξω μαζί τους, απλώς βγαίνω έξω μαζί τους» λέει η ίδια.

Και συνεχίζει για να ξεκαθαρίσει εντελώς τη θέση της: «Εάν μου αρέσουν, μου αρέσουν και αν δεν μου αρέσουν τότε δεν μου αρέσουν. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Έχει σχέση με το ποιοι είναι, δεν έχει να κάνει με την ηλικία». «Στην αρχή βγήκα με τον Beau, ήταν μικρότερος και αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχα σχέση με κάποιον νεότερο από εμένα, αλλά μου βγήκε η φήμη. Εάν είναι μεγαλύτεροι, είναι μεγαλύτεροι. Εάν είναι μικρότεροι, είναι μικρότεροι. Δεν έχει σημασία. Έχει να κάνει με το αν με ελκύουν ή όχι. Αν με ελκύει το πνεύμα τους, η ψυχή τους, η ενέργειά τους».

Και όσον αφορά τη σχέση της με τον Ντρέικ: «Απλώς βγαίναμε έξω και περνάγαμε καλά» αποκτά η σταρ «Μου έστειλε και ένα τραγούδι. Ναι, έχουμε ένα τραγούδι μαζί. Δεν ξέρω τι θα το κάνει». Εμείς πάντως Τζένιφερ λέμε: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...