Η Κέιτι Πέρι έξαλλη, λέει ότι παίρνει χάπια για τα νεύρα της στα Brit Awards [photos]

23.02.2017
Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε περίεργη κατάσταση στα μουσικά βραβεία, δεν καταλάβαινε τι της έλεγαν, απαντούσε ασυνάρτητα και στο τέλος παραδέχτηκε ότι χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή για τα νεύρα της.

Η Κέιτι Πέρι εμφανίζεται συχνά "φτιαγμένη" στις συναυλίες της, να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να σωριάζεται στη σκηνή. Πολλοί κάνουν λόγο για αλκοόλ αλλά τίποτα επίσημο δεν έχει ακουστεί, άλλωστε σε όλες τις συνεντεύξεις της φαίνεται να είναι πολύ νορμάλ.

Στην χθεσινή εμφάνιση της όμως φέρετε εντελώς αλλοπρόσαλα, και κυριολεκτικά δεν ξέρει τι της γίνεται απαντώντας άλλα αντί άλλων. Κατά την άφιξή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων BRIT είπε στους δημοσιογράφους Τζορτζ Σέλει και Λάιλα Πάρσονς ότι της αρέσει πάρα πολύ ο τραγουδιστής Εντ Σίραν και ο Σέλει αστειευόμενος και κάνοντας λογοπαίγνιο με τους στίχους ενός τραγουδιού του Σίραν, της απάντησε «Εντάξει, δεν θα σε κρατήσουμε τόσο πολύ». Η 32χρονη όμως Πέρι παρεξηγήθηκε και απάντησε θυμωμένα: «Εντάξει λοιπόν. Φεύγω. Ωραία, φεύγω!». Τότε τη ρώτησαν για τα νεύρα της και αυτή τους είπε: «Παίρνω χάπια γι' αυτό το λόγο! Εντάξει! Όχι... Έχω πεταλούδες!» και κανείς βέβαια δεν κατάλαβε τι εννοούσε... Τότε η Λάιλα προσπαθώντας να εξομαλύνει την κατάσταση προκειμένου να μην εκτεθεί άλλο της είπε: «Κέιτι Πέρι σε ευχαριστούμε πολύ που σταμάτησες να μας μιλήσεις. Μπορείς να φύγεις, δεν θα σε κρατήσουμε άλλο». Και τότε έγινε της τρελής: «Μπορώ να φύγω; Δεν θα με κρατήσετε άλλο; Σε απολύω» άρχισε να ουρλιάζει η τραγουδίστρια και έφυγε.

Παρά την τρελή της παρουσία ωστόσο στην συνέντευξη, τόσο η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί όσο και η σκηνική της παρουσία ήταν εκθαμβωτκή και ενθουσίασε τους φαν της. Πάρε μια μικρή γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες.