Δήμητρα Ματσούκα- Πέτρος Κόκκαλης: Όλο το παρασκήνιο ενός νέου love story

02.03.2017
Αν και ακόμα κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια, εξάλλου, δε συνηθίζουν και ούτε θέλουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή δημόσια, Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης φέρονται, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, να αποτελούν το νέο love story της Αθήνας.

Στο Ciao διαβάζουμε πως «εδώ και λίγες εβδομάδες οι δυο τους βγαίνουν με τις συναντήσεις να μην είναι απλώς φιλικές και το γεγονός επιβεβαιώθηκε με το ολόφρεσκο ζευγάρι να πραγματοποιεί τρεις κοινές νυχτερινές εξόδους, ενώ λέγεται πως έκαναν και κοινή μίνι απόδραση στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να προβλέψει κανείς με ασφάλεια ποια θα είναι η εξέλιξη, αλλά όλοι όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα συμφωνούν πως η σχέση έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, άρα δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχιστεί ανάλογα.

Τη γνωριμία φέρεται να έκανε ο Γιάννης Κεντ, ο επιχειρηματίας με τον οποίο η Ματσούκα φερόταν να έχει προσωπική σχέση το περασμένο καλοκαίρι και πλέον είναι δυο πολύ καλοί φίλοι, ο οποίος φρόντισε να φέρει κοντά την ηθοποιό με τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη σε δείπνο που οργάνωσε στο σπίτι του με λίγους καλούς φίλους.»

Ο Πέτρος Κόκκαλης μονοπώλησε απόλυτα το ενδιαφέρον της Δήμητρας Ματσούκα, πάντα σύμφωνα με το Ciao, οπότε ήταν ζήτημα χρόνου να έρθει η δεύτερη συνάντησή τους, κάτι που έγινε σύντομα. Πάντως, όταν βγαίνουν μαζί έξω είναι ακόμα πολύ προσεκτικοί στις δημόσιες εκδηλώσεις τους αν και η οικειότητα ανάμεσά τους είναι ολοφάνερη.»