Τζάστιν Μπίμπερ: Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του [photos]

02.03.2017
Έκλεισε τα 23 ο διάσημος τραγουδιστής και αυτό φαίνεται να τον έχει προβληματίσει αρκετά, αφού με μια διάθεση ενδοσκόπησης αναπολεί τα παλιά και εύχεται ένα καλύτερο, πιο ισορροπημένο μέλλον. Άραγε σοβάρεψε ή απλώς παιδιαρίζει ακόμα;

Τα γενέθλιά του είχε χτες 1/3 ο Τζάστιν Μπίμπερ -έκλεισε τα 23- και ξαφνικά σοβάρεψε... ή τουλάχιστον έτσι θέλει να πιστεύουμε ή μπορεί να τον έπιασε μια μελαγχολία όπως πιάνει τους περισσότερους από εμάς την ημέρα των γενεθλίων μας.

Ανέβασε λοιπόν μια παιδική φωτογραφία του στο Instagram με τη λεζάντα: «Είναι τα γενέθλιά μου και το μόνο που επιθυμών είναι να γίνω καλύτερος φίλος, καλύτερος αδελφός, καλύτερος γιος και καλύτερος άντρας». Δείτε την εδώ.

It's my birthday and all I want is to be a better friend, better brother, better son and and better man

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Και φυσικά είναι πάντα θετική και συγκινητική η επιθυμία και η ελπίδα να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και μπορεί και να τον παίρναμε στα σοβαρά αν στη συνέχεια δεν έκανε μια ακόμη φωτογραφία του ανάρτηση, που μας θυμίζει τον άτακτο και απερίσκεπτο εαυτό του. Είναι ο Τζάστιν που κάνει σούζα με ένα ATV όχημα και το συνοδεύει με τη λεζάντα: «Πήρα λίγο αέρα την ημέρα τον γενεθλίων μου». Αχ, βρε Τζάστιν, δεν θα αλλάξεις ποτέ!

Δείτε εδώ τη δεύτερη φωτογραφία.

Got some air on my bday

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on