Αγνώριστη η Κέιτι Πέρι γιορτάζει τον χωρισμό της με νέο εξτρίμ χτένισμα[photos, vds]

03.03.2017
Με μακριά μαύρα μαλλιά είχαμε συνηθίσει τη διάσημη τραγουδίστρια για καιρό [φωτό κάτω] αλλά τους τελευταίους μήνες επέλεξε το πλατινέ για αλλαγή [φωτό επάνω]. Τώρα πια, φαίνεταί ότι η ερωτική απογοήτευση με τον σταρ του Χόλιγουντ, Ορλάντο Μπλουμ και η ανάγκη ανανέωσης την ώθησαν σε μια ακόμη δραματική αλλαγή.

Δεν είμαστε μόνο εμείς οι κοινές θνητές που επιζητούμε την ανανέωση μετά από ένα πρόσφατο χωρισμό. Απ' ότι φαίνεται το ίδιο κάνουν και οι σταρ του Χόλιγουντ με πρώτη και καλύτερη την Κέιτι Πέρι. Δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον Ορλάντο Μπλουμ και η διάσημη τραγουδίστρια απέκτησε νέο χτένισμα που πραγματικά, αν δεν είχε ποστάρει η ίδια το βίντεο, δεν θα την αναγνωρίζαμε.

Με πλατινέ μαλλί και σκούρα ρίζα όπως προστάζει η μόδα και πολύ κοντό κούρεμα εμφανίζεται σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram, να ελέγχει με ικανοποίηση τη νέα της εμφάνιση ενώ δίπλα της ο κομμωτής της της στρώνει τα μαλλιά.

«Πώς σου φαίνεται Κρις» τον ρωτά. «Το λατρεύω, αστειεύεσαι;» της λέει αυτός «ήθελα να το κάνω αυτό από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Το θυμάσαι;». Και αυτή απαντά με ύφος γεμάτο υπονοούμενα: «Το θυμάμαι. Αλλά δεν ήμουν έτοιμη...». Να υποθέσουμε ότι ο χωρισμός της με τον Ορλάντο ήταν που την ώθησε να δει τα πράγματα αλλιώς; Δες και το βίντεο με τη μεγάλη αλλαγή.

I WASNT READY TILL NOW

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Ωστόσο φαίνεται ενοχλημένη από τις φήμες και τα κουτσομπολιά ότι η σχέση τους είναι μάλλον εχθρική τώρα πια, γι' αυτό και σε ανάρτησή της στο Twitter η 32χρονη ποπ σταρ έγραψε: «Τι θα λέγατε για έναν νέο τρόπο σκέψης το 2017; Μπορείς να παραμείνεις φίλος και να αγαπάς τους πρώην παρτενέρ σου. Κανείς δεν είναι θύμα ή θύτης. Ασχοληθείτε με τη ζωή σας»... Ουπς, Κέιτι... Πολλά νεύρα βλέπω... Μήπως αληθεύουν οι φήμες ότι ο Ορλάντο βγαίνει με άλλη;