Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είχα τροχαίο που μου θύμισε τον Παντελή Παντελίδη!

05.03.2017
Εχει εντυπωσιάσει με τον δυναμισμό της, τους κοιλιακούς της και τις... ηρωικές προσπάθειες που κάνει σε κάθε δοκιμασία του Survivor. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, λίγο προτού φύγει για τον Αγιο Δομίνικο, μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είδε τροχαίο στη Βυλιαγμένης που της θύμισε τον Παντελή Παντελίδη!

Τα βασικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

Τι περιελάμβανε το backpack της για το Survivor: «Ένα σετ εσωρούχων, δύο μαγιό, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, ένα Τ-shirt, μια αθλητική φόρμα και ένα κολάν. Πρώτη φορά θα μου είναι τόσο εύκολο να φτιάξω ένα σάκο για να πάω ταξίδι», είπε γελώντας.

Το τροχαίο στη Βουλιαγμένης: «Για έναν αδιευκρίνιστο λόγο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκίνητου, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο και σχεδόν ντελαπάρισε, αφού γύρισε στο πλάι. Το συγκεκριμένο περιστατικό με φόβισε, καθώς μου θύμισε το τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Παντελής Παντελίδης, αλλά μου υπενθύμισε πως ζούμε μόνο μια φορά» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα: «Παλαιότερα η ιδέα της μητρότητας με τρόμαζε, διότι ένιωθα ανέτοιμη. Πλέον πηγαίνω με τα ‘θέλω’ μου και όχι με τα ‘πρέπει’. Μεγάλωσα με τα ‘πρέπει’. Τα τελευταία χρόνια ρωτάω και τον εαυτό μου για πράγματα που με αφορούν. Και η μητρότητα είναι κάτι που αυτή τη φορά το θέλω».