Δείτε τη Νικόλ Κιντμαν γυμνή και σε τολμηρές ερωτικές σκηνές [photos]

06.03.2017
Δε φοβάται το γυμνό η διάσημη σταρ όταν κρίνει ότι ο ρόλος και η παραγωγή έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, κάτι που φαίνεται ότι της το προκάλεσε η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όλο και περισσότεροι σταρ, που τους είχαμε συνηθίσει να παίζουν σε κινηματογραφικές ταινίες και μόνο, υποκύπτουν στη γοητεία της τηλεόρασης όταν θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο. Έτσι και η Νικόλ Κιντμαν εμφανίζεται στη νέα σειρά «Big Little Lies» του ΗΒΟ, ερμηνεύοντας το ρόλο μιας γυναίκας, της Σελέστ που υφίσταται βίαιη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από τον σύζυγό της (παίζει ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ), ο οποίος για να εξιλεωθεί της κάνει ακριβά δώρα. Η γυμνή της εμφάνιση υπογραμμίζει τη θλιβερή πραγματικότητα του γάμου της, τη σωματική βία που υφίσταται και η οποία καταγράφεται στο σώμα της. Δείτε τις φωτογραφίες:

Εκτός όμως από τις γυμνές σκηνές, η 49χρονη σταρ έχει και πολλές τολμηρές ερωτικές σκηνές καθότι ο σύζυγός της συχνά τη βιάζει ή την εξαναγκάζει να αυνανίζεται ή να κάνει στριπ τιζ προκειμένου να τον ερεθίσει. Δείτε εδώ: