Μίνωας - Μαρί Κυριακού: Ο γάμος, οι φήμες και τα στιγμιότυπα μιας ζωής [photos]

09.03.2017
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο, στις δέκα του μηνός για την ακρίβεια, θα κλείσουν δεκατρία χρόνια γάμου, εκτός αν τα δημοσιεύματα που μιλούν για επερχόμενο διαζύγιο, βγουν αληθινά. Ο λόγος για τον Μίνωα και τη Μαρί Κυριακού, ένα ζευγάρι που σπάνια έχει απασχολήσει τα media, αλλά τελευταία βρίσκεται στο προσκήνιο με τις φήμες για διαζύγιο - που ωστόσο δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί!

Η σύζυγος του εφοπλιστή, καναλάρχη και ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων του Ομίλου ΑΝΤ1 και των εκδόσεων ΔΑΦΝΗ Επικοινωνίες, Μαρί Κωσταντάτου ξεκίνησε να απασχολεί τα δημοσιεύματα όταν έκανε τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός.

Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο μεγιστάνας των media, Μίνωας Κυριακού γνωρίστηκαν όταν η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ΑΝΤ1, «Φάκελος Αμαζών». Το ειδύλλιο ξεκίνησε από μια φιλία χρόνων, η οποία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής. Και όλα αυτά πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 2004 σε μια σεμνή τελετή στην Αγία Σοφία της Σόφιας στη Βουλγαρία. Μαζί τους ελάχιστοι καλεσμένοι, για την ακρίβεια το φιλικό ζευγάρι που τους πάντρεψε, τα παιδιά του Μίνωα, τους γονείς και την αδερφή της Μαρί και μια παιδική φίλη της νύφης.

Μετά από μια κοινή πορεία 13 χρόνων χωρίς την απόκτηση παιδιού, φήμες κυκλοφορούν για ένα επερχόμενο διαζύγιο που θα ξαφνιάσει. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση-επιβεβαίωση.

Ο κ. Μίνωας Κυριακού, που έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στις 31 Μαΐου θα κλείσει τα 75 χρόνια του, ενώ η Μαρί Κωνσταντάτου Κυριακού, που έχει ξεχωρίσει με το φιλανθρωπικό της έργο, είναι μόλις 46 ετών.

Εμείς βρήκαμε κοινές τους φωτογραφίες και σπάνιες εικόνες της νεαρής Μαρί Κωνσταντάτου όταν κυνηγούσε την καριέρα της ηθοποιού.