Ράιαν Γκόσλινγκ, Εύα Μέντες: Αποκαλύπτουν πώς διατηρούν τη σχέση τους ισορροπημένη

08.03.2017
Αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Χόλιγουντ ωστόσο μολονότι είναι και οι δύο πολύ διάσημοι έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σέξι και ερωτική η Εύα Μέντες αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό στις ταινίες της με ένα της βλέμμα ή με ένα λίκνισμα των γοφών της, ωστόσο στην πραγματική της ζωή υπάρχει μόνο ένας άντρας ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Από τότε όμως που απέκτησαν τις δυο κόρες τους την 2χρονη Εσμεράλντα και την μόλις 11 μηνών Αμάντα, η 43χρονη ηθοποιός εμφανίζεται όλο και λιγότερο και πιο επιλεκτικά στον κινηματογράφο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Shape η σταρ μιλά για πρώτη φορά για την οικογενειακή της ζωή και αποκαλύπτει πώς βρήκαν τις ισορροπίες τους με τον Ράιν. «Αυτό που δεν ξέρουν οι άνθρωποι για μένα είναι το πόσο πολύ μου αρέσει να μένω σπίτι» εξομολογείται η Μέντες. «Αντί για να εμφανίζομαι στο κόκκινο χαλί, προτιμώ να μένω μαζί με τα κορίτσια μας». Aλλά και ο ίδιος ο Γκόσλινγκ είχε αποκαλύψει παλιότερα πώς «τα κορίτσια μου είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί, με κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο.

Οι κόρες της και οι οικογένειά της είναι η προτεραιότητα της, ωστόσο παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που επιφέρει η μητρότητα η διάσημη ηθοποιός δεν ξεχνά τον εαυτό της: «Κατά κάποιον τρόπο δυσκολεύτηκα πολύ να ξαναβρώ τη φόρμα μου μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης μου. Παρόλα αυτά δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο φαντάστηκα γιατί όλη μέρα κινούμαι εξαιτίας των κοριτσιών. Ποτέ δεν κάθομαι κάτω, είμαι όλη μέρα σε κίνηση». Επίσης γυμνάζεται κάθε μέρα, ακόμα και αν είναι για λίγα μόνο λεπτά: «Η γυμναστική μου επιτρέπει να διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου. Είναι προτεραιότητά μου να γνωρίζω ότι μπορώ να διαθέσω μία ολόκληρη ώρα στην ευζωία μου». Το είδος της άσκησης που της αρέσει είναι το τρέξιμο και η διαλειματική προπόνηση και οι ασκήσεις με βάρη. «Έχω δει τρομερά αποτελέσματα με αυτή τη μέθοδο αντί για να τρέχω σταθερά για 30-45 λεπτά στο διάδρομο. Δεν έχω εμφανίσεις αυτό τον καιρό και έτσι γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα, αλλά όταν ετοιμάζομαι για κάποιο γεγονός ή το καλοκαίρι γυμνάζομαι 5 φορές. Ωστόσο ποτέ δεν ασκούμαι περισσότερο γιατί τα αποτελέσματα φαίνονται στο σώμα μου την περίοδο που ξεκουράζομαι».

Και όσον αφορά τη διατροφή της; «Έχω τη μικρή μου αμαρτία! Τα σοκολατένια αβγά Cadbury. Και τα υπέροχα φασόλια της μαμάς μου, είναι τα πιο νόστιμα στον κόσμο. Έχω αδυναμία στα γλυκά. Συνεχώς προσπαθώ να ελέγξω τις λιγούρες μου. Έχω συνηθίσει να τρώω πάντα κάτι γλυκό μετά το φαγητό και πάντα αποτρέπω τον εαυτό μου: “Όχι, όχι, δεν κάνει μετά το δείπνο, ίσως να το αφήσω για μετά το μεσημεριανό”. Αλλά το παιδί μέσα μου λέει: “Γυμνάζομαι, οπότε μπορώ να φάω κάτι γλυκό”. Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό, αλλά πραγματικά νιώθω ότι θα το “κάψω”.»