Εύα Μέντες: Να γιατί δεν συνόδεψα τον Ράιαν Γκόσλινγκ στα Όσκαρ

09.03.2017
Οι δυο ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και τέσσερα χρόνια και παρόλο που δεν έχουν παντρευτεί έχουν μαζί δυο κόρες, αλλά όπως φαίνεται, τα "κοσμικά" δεν τους αρέσουν.

Η μοναδική κοινή, επίσημη εμφάνιση που έχουν κάνει ποτέ ο Ράιαν Γκόσλινγκ και Εύα Μέντεζ, ήταν στην προώθηση της ταινίας "A place beyond the pines" (2012) στα γυρίσματα της οποίας γνωρίστηκαν. [Η φωτό κάτω από την ταινία αυτή] Από εκεί και πέρα δεν έχουν περπατήσει μαζί σε κόκκινο χαλί.

Στη φετινή τελετή των βραβείων Όσκαρ, η απουσία της Εύα από το πλευρό του καλού της, ο οποίος ήταν μάλιστα υποψήφιος για το βραβείο Α΄Ανδρικού ρόλου, συζητήθηκε πολύ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια η 43χρονη Λατίνα σταρ στο περιοδικό Shape αποκαλύπτει γιατί δεν τον συνόδευσε.

"Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος για εμένα είναι ότι μου αρέσει να μένω σπίτι. Από το να περπατήσω στο κόκκινο χαλί, προτίμησα να μείνω σπίτι με τα κορίτσια (σ.σ. τη δίχρονη Εσμεράλδα και την 11 μηνών Αμάντα)", είπε η Μέντες.

Στη συνέτευξη αυτή είπε και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα η Εύα Μέντες για την ίδια, τον Ράιαν και το πώς κρατιέται σε φόρμα. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και μάθε τα όλα.