Κρίστεν Στιούρτ: Εξηγεί για ποιους λόγους αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι γυναίκες

09.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Twilight δεν διστάζει να θέσει τα πράγματα ως έχουν εξηγώντας γιατί θεωρεί υποχρέωσή της να δηλώσει δημόσια τη σεξουαλικότητά της.

Η Κρίστεν Στιούαρτ υπήρξε η επί χρόνια σύντροφος του Ρόμπερτ Πάτινσον με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Twilight Saga στο οποίο και συμπρωταγωνιστούσαν. Ο δεσμός τους έληξε άδοξα όταν οι παπαράτσι έβγαλαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της σε τρυφερές περιπτύξεις μέσα σε αυτοκίνητο με τον Ρούπερτ Σάντερς σκηνοθέτη της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» στην οποία πρωταγωνιστούσε. Αφού χώρισε με τον Πάτινσον όμως ξεκίνησαν οι φήμες ότι προτιμά τις γυναικείες από τις αντρικές παρέες κάτι που και η ίδια τελικά επιβεβαίωσε.

Τι ήταν όμως αυτό που την έκανε να προσπαθεί να κρατήσει κρυφή κάθε λεπτομέρεια της σχέσης της με τον Πάτινσον ενώ μιλά και φωτογραφίζεται με τις κατά καιρούς συντρόφους της; Τι έχει αλλάξει; Την απάντηση τη δίνει η ίδια στους Sunday Times: «Όταν άρχισα να βγαίνω με τον Ρομπ το κοινό ήταν ο εχθρός -και δεν μπορεί κάποιος να ζει έτσι» δηλώνει. «Δεν μιλούσα γι' αυτή την πρώτη σχέση μου γιατί ήθελα τα πράγματα που είναι δικά μου να μου ανήκουν. Το μισούσα! Όλες οι λεπτομέρειες της προσωπικής μου ζωής είχαν μετατραπεί σε εμπόρευμα και πουλιόταν λιανικής σε όλο τον κόσμο». Όταν όμως μετά τον Πάτινσον άρχισε να βγαίνει με γυναίκες όλα άλλαξαν: «Δεδομένου ότι όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω μου, ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι η προσωπική μου ζωή επηρεάζει πολύ περισσότερους ανθρώπους, όχι μόνο εμένα. Ήταν μια ευκαιρία να παραδώσω κάτι από ότι ήταν δικό μου, προκειμένου να κάνω και άλλους ανθρώπους να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους. Τώρα συνειδητοποίησα ποια είμαι, Δεν αγωνίζομαι να αποδείξω κάτι. Από τη στιγμή που άρχισα να βγαίνω με γυναίκες μου φάνηκε μια εξαιρετική ευκαιρία να αντιπροσωπεύσω κάτι πραγματικά θετικό».