H Μαίρη Κέιτ Όλσεν μιλά για τη ζωή της με τον Σαρκοζί [photos]

09.03.2017
Η σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον αδερφό του πρώην Προέδρου της Γαλλίας ο οποίος είναι κατά 30 χρόνια μεγαλύτερός της, ωστόσο η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να παίζει ρόλο για το ζευγάρι.

Η Μαίρη-Κέιτ Όλσεν μαζί με την αδερφή της Άσλεϊ είναι ίσως οι πιο διάσημες δίδυμες που κατάφεραν να κάνουν ποτέ καριέρα ως ηθοποιοί και αργότερα ως σχεδιάστριες μόδας. Έγιναν γνωστές από τα γεννοφάσκια τους αφού έπαιζαν από μωρά στη διάσημη σειρά Full House όπου πρωταγωνιστούσε ο πολύ δικός μας Τζον Στάμος. Το 2015 παντρεύτηκε τον τραπεζίτη Ολιβιέ Σαρκοζί, ετεροθαλή αδερφό του Νικολά Σαρκοζί.

Με τον σύζυγό της έχουν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να παίζει μεγάλη διαφορά στην καθημερινότητά τους: «Είμαστε τυχεροί γιατί το να δουλεύουμε σκληρά με την αδερφή μου μας είναι φυσικό. Δεν χρειαζόμαστε και πολύ χρόνο για να κάτσουμε και να σκεφτούμε. Αλλά βέβαια έχω έναν σύζυγο, δύο θετά παιδιά και μια ζωή. Πρέπει να επιστρέψω στο σπίτι για να μαγειρέψω. Και τα σαββατοκύριακα κάνω ιππασία. Πρέπει να βρεις αυτό που σε βοηθά να χαλαρώσεις και αν δεν το έχεις πρέπει να το ψάξεις. Αλλιώς δεν μπορείς να είσαι πια αποδοτικός».

Η 30χρονη σταρ μιλά και για τη μετάβασή της από την υποκριτική στη μόδα: «Όταν ήμασταν μικρές με την αδερφή μου, τον να βρισκόμαστε στο στόχαστρο της δημοσιότητας ήταν μέρος του ρόλου και της υπευθυνότητάς μας το να διαμορφώνουμε τις τάσεις της μόδας ή το να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά. Με τις κολεξιόν μας θέλουμε να βοηθήσουμε τις γυναίκες να νιώσουν όμορφα. Κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζουμε το άρωμά μας ή το χτένισμά μας. Θέλουμε να φοράμε ψηλοτάκουνα ή μπαλαρίνες. Θέλουμε να αλλάζουμε τα πράγματα. Αυτή είναι η ομορφιά στα ρούχα».