Μπουράκ Οζτσιβίτ: Ο Κεμάλ του «Kara Sevda» αρραβωνιάστηκε!

11.03.2017
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ από το «Καρά Σεβντά» αποχαιρέτισε και επισήμως την εργένικη ζωή καθώς μαζί με την αγαπημένη του Φαχριγιέ Εβτζέν επισφράγισαν την εδώ και τέσσερα χρόνια σχέση τους με έναν αρραβώνα.Ο αρραβώνας έγινε αυτή την εβδομάδα στο Solingen της Γερμανίας, όπου ζει η οικογένεια της Φαχριγιέ η οποία είναι επίσης πολύ γνωστή ηθοποιός στην Τουρκία.

Μάλιστα έχει και ελληνική καταγωγή, καθώς ο πατέρας της είναι από την Καβάλα. Επειδή και οι δυο τους, επί του παρόντος δουλεύουν σε τηλεοπτικές παραγωγές στη γείτονα, ζήτησαν ολιγοήμερη άδεια από τις δουλειές τους, επικαλούμενοι ειδικούς λόγους, χωρίς να εξηγήσουν σε κανέναν τι σκόπευαν να κάνουν.

Ο αρραβώνας έγινε γνωστός από φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media και έτσι όλοι κατάλαβαν ότι ο ερωτοχτυπημένος Burak έσπευσε στη Γερμανία και την οικογένεια της καλής του, για να δείξει ότι ο σκοπός του είναι καλός και σοβαρός.

Το ζευγάρι ζει μαζί τα τελευταία χρόνια και, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, είναι πολύ αγαπημένο. Αλλωστε σε πάρα πολλά βίντεο από κοινές εμφανίσεις τους φαίνεται ότι και οι δύο ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα.