Survivor: Φαγητό και... προσευχή η αιτία που πλακώθηκαν Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος! [vds]

14.03.2017
Οι προμήθειες που απέμεναν ήταν τελικά η αιτία για να πιαστούν στα χέρια οι Χανταμπάκης και Αγγελόπουλος στο Survivor! Λίγο πριν από τη δοκιμασία για την ασυλία, η πλειοψηφία των «Διασήμων» ήθελε να φάει τις τελευταίες προμήθειες που είχαν απομείνει προκειμένου η ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο δυνατή στο παιχνίδι.

Περισσότεροι από 7 παίκτες ήταν υπέρ, 3-4 κατά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα στους Χανταμπάκη και Αγγελόπουλο. Ο πρώτος προσπάθησε να μεταπείσει την ομάδα προκειμένου να γίνει διαχωρισμός και να φυλαχθούν τρόφιμα για όσους δεν επιθυμούν να φάνε, ο δεύτερος στηρίχθηκε στη ψηφοφορία και υποστήριξε πως άπαντες θα πρέπει να σεβαστούν την άποψη της πλειοψηφίας.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο Χανταμπάκης ειρωνεύτηκε τον Αγγελόπουλο για την... προσευχή και την ηρεμία που ζητάει όταν τρώει, ο τελευταίος μετά το φαγητό ζήτησε εξηγήσεις και δεν δίστασε να τον αποκαλέσει διπτόσωπο και ψεύτη!

Ο Χανταμπάκης γέλασε ειρωνικά, έβαλε την μπλούζα του στα μάτια του, κίνηση που εκνεύρισε τον Αγγελόπουλο που... όρμηξε να του την βγάλει. Με την παρέμβαση του Χούτου και της Βαλαβάνη, οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν, αλλά το επεισόδιο είχε συνέχεια με την ομάδα σύσσωμη να συμμετέχει στο πρόβλημα και να προσπαθεί να βρει λύσεις, πριν από τη δοκιμασία.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ του ΣΚΑΪ