Σάλμα Χάγιεκ: Έτσι θέλω να είμαι στα 70 [photos]

14.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός δεν ενοχλείται από τα σημάδια του χρόνου και δεν είναι καθόλου μα καθόλου διατεθειμένη να υποκύψει στη μόδα του Botox και των ενέσιμων fillers.

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ηθοποιού που κατάφερε να γίνει αρεστή και αποδεκτή στο Χόλιγουντ γι' αυτό που είναι: μια Μεξικάνα μελαχρινή με μεγάλο στήθος και μικρό ανάστημα. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που ζητά η κινηματογραφική βιομηχανία.

Σήμερα έχοντας κλείσει τα 50 δηλώνει ότι θέλει να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια ενώ δεν πιστεύει στις «ενέσεις νεότητας»: «Δεν πιστεύω στο Botox γιατί το πρόσωπό σου δεν κινείται και είναι κάτι που πρέπει να κάνεις συνέχεια για το υπόλοιπο της ζωής σου σε όλο και μεγαλύτερες δόσεις. Και δεν μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα βραχυπρόθεσμα» λέει στην ανοιξιάτικη έκδοση του περιοδικού DuJour. «Κοιτάξτε, αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω και το οποίο θα με βοηθούσε να φαίνομαι καλά, θα το έκανα. Αλλά είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου [τον Γάλλο επιχειρηματία François-Henri Pinault], και θέλω να μοιάζω με μια υπέροχη κυρία όταν είμαι 70. Θέλω να με βλέπει και να σκέφτεται: “Εντάξει, το κορίτσι μου είναι γριά πια, αλλά κρύβει ακόμα ομορφιά μέσα της”».

Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού με εξώφυλλο τη διάσημη σταρ:

Say hello to our spring cover star... @salmahayek! 📷: @maryrozzi

A post shared by DuJour Magazine (@dujourmedia) on

Ακόμα ένας λόγος που της αρέσει που μεγαλώνει είναι ότι τώρα πια θα σταματήσει να παίζει σέξι ρόλους: «Κάποιες φορές καθώς μεγαλώνεις έχεις την ευκαιρία να παίξεις καλύτερους χαρακτήρες. Μου αρέσει να παίζω την μητέρα και θα είμαι ενθουσιασμένη να παίξω τη γιαγιά. Πόσο βαρετό θα ήταν να παίζω αυτό τον ρόλο της σέξι γυναίκας για το υπόλοιπο της ζωής μου. Νομίζω ότι θα με πυροβολούσα».