Επικό: Ο Πάνος του Survivor απεργός με μαυρισμένο μάτι και δάσκαλος αερόμπικ με κλαρίνα [vds]

15.03.2017
Ο Πάνος Αργιανίδης έχει προκύψει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες φυσιογνωμίες στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και όσο εκείνος είναι στον Άγιο Δομίνικο, στην Ελλάδα έχουν αρχίσει οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του.

Ως μάνατζερ ράγκμπι έχει αυτοσυστηθεί μπαίνοντας στο παιχνίδι ο Πάνος όμως ακόμη και αυτό αμφισβητείται όσο εκείνος συμμετέχει στο παιχνίδι.

Μια έρευνα του GossipLife.gr στους προσωπικούς λογαριασμούς του Πάνου στα social media, απέδειξε μέσω της πληθώρας των σχολίων διαφόρων χρηστών, πως ο μάνατζερ ράγκμπι δεν είναι… μάνατζερ ράγκμπι!

Συγκεκριμένα, οι αγανακτισμένοι χρήστες και μάλλον γνωρίζοντες αναφέρουν πως ο Πάνος Αργιανίδης είναι βοηθός-νερουλάς στην ομάδα ράγκμπι της Ελλάδος. Μάλιστα, τον χαρακτηρίζουν ως «παιδί για όλες τις δουλειές»!

Στο μεταξύ, και ενώ τον έχουμε ήδη δει στο Deal του Φερεντίνου, μαθαίνουμε ότι έχει διατελέσει και... συνδικαλιστής. Συμμετείχε μάλιστα σε απεργιακές κινητοποιήσεις για τις οποίες είχε βγει να μιλήσει και στην τηλεόραση. Στα παρακάτω πλάνα απεικονίζεται σε δηλώσεις έχοντας στο κούτελο του γραμμένη τη λέξη «απεργία» αμέσως μετά από συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Και στο τέλος έρχεται και το "κερασάκι" στην τούρτα... Ο Πάνος σε ρόλο "εναλλακτικού" δασκάλου αερόμπικ. Ναι, το έκανε και αυτό... Υπό τους ήχους του ηπειρώτικου σκοπού «Βγάλε το μαντήλι από τα μαλλιά κι έλα να χορέψεις μια γυροβολιά» ο Πάνος διδάσκει μια αίθουσα γεμάτη από μαθήτριες -κυρίως- που κατά τα άλλα δείχουν να απολαμβάνουν πραγματικά το μάθημα.

Ιδού τα πειστήρια, ενώ ας θυμήσουμε ότι αυτή την εβδομάδα ο Πάνος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση..