Χίλαρι Νταφ: «Το διαζύγιο είναι χάλια» [photos]

15.03.2017
Η γνωστή ηθοποιός μιλά εκ βαθέων για το πώς είναι η επόμενη μέρα του χωρισμού της, για τις δυσκολίες της να μεγαλώσει μόνη της το γιο της και πόσο δυσκολεύεται να βρει έναν συμπαθητικό άντρα για να βγει ραντεβού.

Η Χίλαρι Νταφ βρίσκεται στο χώρο της show business από τα παιδικά της ήδη χρόνια και όλες οι στιγμές της ζωής της βρισκόντουσαν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Redbook μίλησε για τη νέα της ζωή ως χωρισμένη, όχι απαραίτητα με τα καλύτερα, σίγουρα πάντως με τα σοφότερα λόγια.

«Καθώς τα χρόνια περνούν νιώθω ότι δεν χρειάζεται να φορτώνω τη μέρα μου με υποχρεώσεις, επειδή μπορώ και επειδή είμαι ικανή να τις διεκπεραιώσω. Εργάζομαι όλη μου τη ζωή. Έχω ένα παιδί... Νιώθω πολύ καλά να μην συμπεριλαμβάνομαι σε κανενός άλλου το πρόγραμμα εκτός από του γιου μου του Λούκα. Στην πραγματικότητα είμαι ο σοφέρ του» δηλώνει η 29χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Λατρεύει το γιο της όπως είναι φυσικό, ωστόσο ο χωρισμός της από τον πατέρα του Mike Comrie, πρώην παίκτη του χόκεϊ της έχει στοιχήσει: «Οι φίλες μου μου λένε“ Θεέ μου, είναι τόσο ωραίο να περνάς λίγο χρόνο χωριστά από το παιδί σου γιατί έχετε την επιμέλεια μαζί με τον πατέρα του”. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το διαζύγιο είναι χάλια! Στην αρχή ήταν χειρότερο αλλά τώρα σιγά σιγά συνηθίζω».

Δες τον Λούκα, το γιο της Χίλαρι.

What is it ma

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Της αρέσει πολύ να είναι μαμά ωστόσο δεν βιάζεται να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδί: «Ξεπέρασα το γεγονός ότι έπρεπε να έχω άλλο ένα μωρό σε ηλικία κοντινή του Λούκα» λέει. «Το σιχαινόμουν όταν όλοι μου έλεγαν: “Λοιπόν, πότε θα κάνεις το επόμενο;”. Ήθελα να τους πω: “Ξέρεις τι περνάω αυτή τη στιγμή στη ζωή μου; Δεν πρόκειται να κάνω άλλο ένα”. Όταν αρραβωνιάστηκα όλοι ρώταγαν πότε είναι ο γάμος, όταν παντρεύτηκα όλοι ήθελαν να μάθουν πότε θα κάνω παιδί και όταν έκανα όλοι ρωτούσαν “πότε θα κάνεις το επόμενο;” Εγώ όμως θέλω απλώς να γευτώ το παρόν».

Παρόλο που είναι νέα, διάσημη και όμορφη αντιμετωπίζει τις ίδιες δυσκολίες με όλες τις άλλες γυναίκες για την ανεύρεση συντρόφου: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι το να είσαι μόνη ήταν χάλια, μέχρι που άρχισα να βγαίνω στο Λος Άντζελες με τις φίλες μου και είδα ότι οι επιλογές μου ήταν απαίσιες» εξομολογείται η σταρ. «Πραγματικά αρέσω στους γέρους άντρες»