Γυμνές στο διαδύκτιο οι Έμα Γουότσον & Αμάντα Σέιφριντ -Ποιες ήταν οι αντιδράσεις τους;

16.03.2017
Οι δυο διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ περνούν δύσκολες στιγμές τις τελευταίες μέρες καθώς χάκερς μπήκαν στους λογαριασμούς τους και διέρρευσαν στο διαδύκτιο γυμνές τους φωτογραφίες.

Η Έμα Γουότσον βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτό τον καιρό καθώς βγαίνει στις αίθουσες η πολυαναμενόμενη ταινία της "Η Πεντάμρφη και το Τέρας" [φωτό κάτω] ενώ η Αμάντα Σέιφριντ περιμένει από στιγμη σε στιγμή να γίνει μανούλα.

Κι όμως, συνέβη κάτι που τις τάραξε και τις δυο πάρα πολύ, αφού είδαν γυμνές τους φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδυκτίου. Υπάρχει μάλιστα επίσημη απάντηση επί του θέματος από την πλευρά της Γουότσον, η οποία ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά...

"Φωτογραφίες από τη στιγμή που η Έμα δοκίμαζε ρούχα με έναν στυλίστα πριν από δύο χρόνια κλάπηκαν. Δεν πρόκειται για γυμνές φωτογραφίες. Οι δικηγόροι έχουν λάβει τις οδηγίες τους και εμείς δεν κάνουμε άλλο σχόλιο", ανέφερε η ανακοίνωση του εκπροσώπου της ηθοποιού στο BBC News.

Η Γουότσον πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών είχε δεχτεί απειλές ότι θα διαρρεύσουν γυμνές φωτογραφίες της το 2014 ύστεα από έναν λόγο που έδωσε για την ισότητα των δυο φύλων.

Στην περίπτωση της Αμάντα Σέιφριντ [φωτό επάνω] οι φωτογραφίες που διέρρευσαν είναι δικές της γυμνές πόζες καθώς και "προσωπικές στιγμές" με πρώην σύντροφό της.

Σε μια επιστολή των δικηγόρων της που έχει στην κατοχή του το TMZ εξηγείται ότι οι εικόνες αυτές "έφτασαν στην κατοχή κάποιου τρίτου προσώπου παράνομα χωρίς τη γνώση ή συγκατάθεση της κυρίςα Σέιφριντ". Με την επιστολή αυτή, απαιτείται να "κατέβουν" οι φωτογραφίες από τα σάιτ όπου έχουν "ανέβει".