Ατύχημα για την Αθηνά Ωνάση: Έπεσε από το άλογό της σε αγώνες

21.03.2017
Λες και δεν είναι λίγα τα "βάσανα" της χρυσής κληρονόμου τους τελευταίους μήνες με την απιστία του Ντόντα της, το διαζύγιο και τη μάχη για τα περιουιακά που δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα, είχε και ένα ατύχημα σε ιππικούς αγώνες.

Δεινή αμαζόνα η Αθηνά Ωνάση λατρεύει την ιππασία και συμμετέχει σε πολλούς αγώνες σε όλο τον κόσμο. Οι εικόνες που κάνουν αυτές τις ώρες τον γύρο του διαδυκτίου φέρνουν στον νου θύμησες από τον Δεκέμβρη του 2014 όταν η ελληνίδα κληρονόμος είχε ένα παρόμοιο ατύχημα που όμως είχε καταλήξει στη θανάτωση του αγαπημένου της αλόγου.

Το περασμένο σαββατοκύριακο, η Αθηνά συμμετείχε στο ιππικό γκαλά Saut Hermes CSI5* στο Παρίσι και σε κάποιο από τα εμπόδια είχε ένα ατύχημα καθώς το άλογό της σταμάτησε και εκείνη έπεσε επάνω στις μπάρες.

Το χειρότερο απεφεύχθη όμως η Ωνάση εθεάθη να εγκαταλείπει τον χώρο κουτσαίνοντας. Εμείς ευχόμαστε "σιδερένια" γρήγορα ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στους αγώνες που φέρουν το όνομά της (CSI5* Longines Athina Onassis HorseShow) στο Σεν Τροπέ το Σαββατοκύριακο 1-3 Ιουνίου.