Ελένη Δάρρα: Η πρώην παίκτρια των Μαχητών για την υγιεινή στο νησί & τον νικητή του Survivor

22.03.2017
Την προηγούμενη εβδομάδα, η ξανθιά γυμνάστρια αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο καθώς το κοινό επέλεξε να μην της επιτρέψει να συνεχίσει την παραμονή της στο παιχνίδι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You, η Ελένη Δάρρα αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή τους στο Survivor κάνοντας και μια πρόγνωση για τον νικητή.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύμματος με τον Γουίλι, ο οποίος είχε φύγει μια εβδομάδα νωρίτερα, και η Ελένη μίλησε για τις συνθήκες υγιεινής.

«Ευτυχώς υπήρχε η θάλασσα και μπορούσα να κρατήσω το σώμα μου στοιχειωδώς καθαρό. Είμαι αλλεργική και από τα τσιμπήματα έφτασα να κάνω ενέσεις υδροκορτιζόνης σε σημείο να ανησυχώ πολύ επειδή είχα δύσπνοια» ανέφερε η πρώην παίκτρια των Μαχητών, ενώ απάντησε και σχετικά με δημοσιεύματα που τους θέλουν να τρώνε περισσότερο από αυτό που βλέπουμε.

«Δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά που ακούτε. Αρκεί να σου πω ότι προσωπικά έμεινα πέντε ολόκληρες μέρες νηστική, πίνοντας μόνο νερό και τρώγοντας καρύδες»

Όσο για τον νικητή: Ιδού η πρόγνωσή της: «Ο νικητής θα κριθεί ανάμεσα στο Γιώργο Αγγελόπουλο, το Στέλιο Χανταμπάκη και το Μάριο Ιωαννίδη».