Ράιαν Γκόσλινγκ: Γιατί έβαλε τα γέλια στη σκηνή τη βραδιά των Όσκαρ

23.03.2017
Η φωτογραφία του διάσημου ηθοποιού να προσπαθεί να κρύψει το γέλιο του όταν ανακοινώθηκε το λάθος της Ακαδημίας κατά την εκφώνηση των βραβείων έγινε viral. Τώρα ο ίδιος μας εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

Τη βραδιά της απονομής των Όσκαρ έγινε το λάθος να εκφωνηθεί ότι το βραβείο καλύτερης ταινίας πάει στην ταινία «La La Land» και ενώ είχαν ανεβεί όλοι οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της ταινίας επάνω στη σκηνή, η Ακαδημία ανακοίνωσε ότι έχει γίνει λάθος και το βραβείο ανήκει στην ταινία «Moonlight». Επικράτησε ένας μικρός πανικός, όλοι φαίνονταν να τα έχουν χαμένα και μόνο ο Ράιαν Γκόσλινγκ από το «La La Land» προσπαθούσε να κρύψει το γέλιο του με το χέρι του. Δείτε και τη φωτογραφία.

Πολλοί έσπευσαν να τον κακοχαρακτηρίσουν γι' αυτό και ο 36χρονος ηθοποιός προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σε πρόσφατη ομιλία του στο Adobe Summit στο Λας Βέγκας: «Αυτό που συνέβη πραγματικά, έτσι όπως το έβλεπα εγώ από πάνω από τη σκηνή ήταν αρκετά σουρεαλιστικό. Έβλεπα ανθρώπους στο πλήθος να έχουν πανικόβλητες αντιδράσεις και διάφορους να τρέχουν με τα ακουστικά ανάστατοι και ανησύχησα γιατί νόμισα ότι κάποιος πληγώθηκε. Πίστεψα ότι υπήρχε κάποιο είδος άμεσης ιατρικής ανάγκης και το μυαλό μου σκέφτηκε το χειρότερο σενάριο. Και τότε ξαφνικά άκουσα: “Κέρδισε το “Moonlight” και ανακουφίστηκα τόσο πολύ που έβαλα τα γέλια. Αλλά ειλικρινά ενθουσιάστηκα που κέρδισε γιατί ο σκηνοθέτης είναι φίλος μου, έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Ήταν μια εξαιρετική ταινία που έγινε με μόλις ένα εκατομμύριο δολάρια, ένα απίστευτο επίτευγμα και είμαι πολύ χαρούμενος που η δουλειά τους αναγνωρίστηκε».