Ελένη Δάρρα: «Έφυγα την πιο λάθος στιγμή από το Survivor»

28.03.2017
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε η Ελένη Δάρρα, μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες των Μαχητών, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που έφυγε από το παιχνίδι στην καλύτερή της φάση. Μάλιστα, εξήγησε τι γίνεται πριν από τους αγώνες.

Για την καθημερινότητα στο Survivor'είπε: «Ξυπνάς το πρωί, χωρίς καφέ και φαγητό! Περιμένεις το αγώνισμα μήπως φας. Δίνεις το 100 % του εαυτού σου και όταν δεν τρως γυρίζεις πίσω ακόμα πιο εξαντλημένος. Και αυτό σε κατάβαλλει ψυχολογικά!».

Ισχύει ότι τρώγανε φρούτα και χυμούς πριν από κάθε αγώνισμα; «Αν ίσχυε αυτό, δεν θα λιποθυμούσαν δεξία και αριστερά. Ο Κωνσταντίνος λιποθύμησε τέσσερις φορές. Όχι τρώμε από τις προμήθειες και ό,τι κερδίσουμε! Σας φαινόμαστε για φαγωμένοι στα αγωνίσματα; Εγώ δεν έχω φάει».

Και πρόσθεσε: «Την πείνα λίγο ή πολύ τη συνηθίζεις! Και έχεις ένα κίνητρο να αγωνιστείς πολύ σκληρά και δυνατά. Οπότε βρίσκεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που αν δεν φτάσεις στα όρια σου, δεν το ανακαλύπτεις ποτέ. Είναι πάρα πολλά τα θέματα. Καταρχήν είσαι με μία ομάδα που δεν έχεις επιλέξει και καλείσαι με τους ίδιους ανθρώπους να συναναστραφείς!».

Τι της είπε η οικογένειά της όταν γύρισε; «Ότι έπρεπε να κάτσω και άλλο. Έφυγα την πιο λάθος στιγμή. Ίσως γι αυτό. Εκεί που βρήκα τον εαυτό μου και ισορρόπησα, έφυγα».