Μίλα Κούνις: «Είμαι μια πολύ κουρασμένη μαμά»

29.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός μιλά για τις άγρυπνες νύχτες της δίπλα στα δυο παιδιά της και τις δυσκολίες της προκειμένου να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα στο ρόλο της ως μητέρα.

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ το Νοέμβριο καλωσόρισαν στη ζωή τους το δεύτερο παιδί τους, ένα αγοράκι το Ντιμίτρι, ενώ έχουν ήδη μία κόρη δύο ετών την Ιζαμπέλ. Χτες η 33χρονη ηθοποιός έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην παρουσία στη του STX στο Λας Βέγκας και όπως εξομολογήθηκε, ο ερχομός του δεύτερου παιδιού δυσκόλεψε την κατάσταση!

«Είναι διαφορετικό» είπε «έχω δύο παιδιά. Ο Ντιμίτρι είναι τώρα 3 μηνών και κανονικά θα έπρεπε να ξεχάσω πώς είναι οι άυπνες νύχτες. Ωστόσο εγώ τις ξέρω ακόμα πολύ καλά» λέει η σταρ. Σύντομα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη συνέχεια της ταινίας «Bad Moms» που είχε γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία και αφηγείται -τι άλλο;- τις ιστορίες κάποιων πολύ κουρασμένων μαμάδων που δεν αντέχουν άλλο τα κακομαθημένα παιδιά τους. «Είναι πολύ παράξενο, αλλά νιώθω ότι οι άνθρωποι πραγματικά εκτίμησαν το ότι αυτή η ταινία έδωσε φωνή στις γυναίκες ή στις μητέρες. Ακόμη και οι άντρες έρχονται συχνά και μου λένε: “Αυτή η ταινία είναι εξαιρετική! Επιτέλους κατανόησα τη δική μου μαμά και τη γυναίκα μου πολύ περισσότερο". Οι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν γιατί είναι ειλικρινής. Μπορεί να είναι αστεία και κάπως υπερβολική, όμως κατά βάθος είναι πολύ πολύ ειλικρινής».