Ο Ματ Ντέιμον είναι μεγάλος κουτσομπόλης! Δες τι είπε για τον Μπεν Άφλεκ & τον Τζορτζ Κλούνεϊ

29.03.2017
Φίλος καθώς είναι με τους δυο άλλους σταρ γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή. Και μπορεί οι ίδιοι να μην θέλουν να πουν φροντίζει όμως αυτός να βγάλει τα άπλυτά τους στη φόρα...

Φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια ο Ματ Ντέιμον και ο Μπεν Άφλεκ και στηρίζουν ο ένας τον άλλο στα δύσκολα. Μετά την αποκάλυψη του Άφλεκ για την εξάρτησή του από το αλκοόλ και την αποτοξίνωση δεν είχαμε άλλα νέα του, Ευτυχώς όμως υπάρχει ο λίγο... μαρτυριάρης Ντέιμον που μας ενημέρωσε για όλα τα νεότερα στην προσωπική ζωή του φίλου του.

Σύμφωνα με τον 46χρονο ηθοποιό ο κολλητός του φίλος έχει βρει πια τις ισορροπίες του και έχει επιστρέψει στα οικογενειακά του καθήκοντα πιο ευτυχισμένος από ποτέ. «Είναι φανταστικά τώρα. Είναι μαζί με τα παιδιά του, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος» λέει ο Ντέιμον. «Η Τζεν (Γκάρντνερ, σύζυγος του Άφλεκ) είναι στην Ατλάντα όπου θα μείνει μερικές εβδομάδες οπότε ο Μπεν είναι τώρα ο κ. Μαμάς. Και αυτό ακριβώς θέλει να κάνει». Φυσικά ο σταρ δεν σταμάτησε εδώ, αλλά είπε να κουτσομπολέψει λίγο και το φίλο του Τζορτζ Κλούνεϊ που σε μερικούς μήνες θα γίνει πατέρας σε δίδυμα: «Προετοιμάζεται. Καλύτερα να το κάνει τώρα γιατί όπου να'ναι έρχονται. Αλλά θα τα καταφέρει μια χαρά. Θα είναι χάλια, αλλά ευτυχώς η Αμάλ θα φροντίσει για όλα».