Λύγισαν Ελισάβετ και Ειρήνη από τους Μαχητές - Ξέσπασαν στην κάμερα [vds]

30.03.2017
Λυγίζουν ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Λίγο η πείνα και δυστυχία, λίγο η κακοκαιρία και οι βροχές, λίγο οι ορμονικές διακυμάνσεις και λίγο η νοσταλγία για τα αγαπημένα πρόσωπα... και το δάκρυ πάει κορόμηλο.

Οι δύο παίκτριες των Μαχητών που βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και η Ειρήνη Κολιδά - για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου είναι υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών» του Survivor. Η Ελισάβετ κρατήθηκε κρατήθηκε, όμως το βράδυ της Τετάρτης ξέσπασε, κατηγορώντας τους συμπαίκτες της, οι οποίοι ποτέ δεν της είπαν για ποιον λόγο κάθε φορά την ψηφίζουν προς αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Από την άλλη, η Ειρήνη Κολιδά δεν έκρυψε τα δάκρυά της, μιλώντας για το παιδί της. «Είναι πραγματικά δύσκολο γιατί οτιδήποτε άλλο σε δυνάμωνε πριν από αυτό, όλα ισοπεδώνονται στην ύπαρξη και μόνο του παιδιού και με έχει πιάσει αυτό. Από τη στιγμή που δεν έχω το παιδί μου, δεν έχω νόημα για τίποτα», είπε συγκινημένη η παίκτρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: