Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Το μόνο που κατάφερε με αυτά που είπε...»

30.03.2017
Μετά την εμφάνιση της Ζώζας Μεταξά στο 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου είχε μιλήσει για τον πρώην σύντροφό της, Λευτέρη Πανταζή με τον οποίο απέκτησαν την Κόνι και μεταξά άλλων είχε αναφέρει πως από εκείνον είχε πάρει μόνο σακούλες με τα ρούχα της.

Σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου και λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και δε θα μπορούσε να μη συζητήσει τα όσα είχαν ειπωθεί με τη Φαίη Σκορδά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

«Η Άντζελα ήταν η πρώτη γυναίκα που με πήρε και μου είπε «Θα είμαι δίπλα σου». Δε μου αρέσει ποτέ να λέω τι κάνω, πόσο μάλλον να μιλήσω για τη μάνα του παιδιού μου. Δε θέλω να πάρω τίποτα πίσω ούτε να δικαιολογηθώ. Ξέρω ότι είναι η μάνα του παιδιού μου, έχουμε ζήσει ωραία μαζί 5 χρόνια. Δεν έχουμε παντρευτεί ποτέ, όμως, εγώ σεβόμενος τον εαυτό μου, νομίζω ότι η μάνα του παιδιού μου που μου έκανε αυτό το υπέροχο δώρο -το παιδί που έχουμε- έπρεπε να είναι καλά και προσπαθούσα το παιδί μου να έχει μάνα, να μη βιώσει αυτό που βίωσα εγώ. Γι’ αυτό και την προστάτευα πάντα και ήμουν πάντα κοντά της. Όλα αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε χωρισμένοι, ήμουν δίπλα της.»

Και εξομολογήθηκε στη Φαίη:

«Με τη συνείδησή μου είμαι καλά εγώ. Το μόνο που κατάφερε με αυτά που είπε στενοχωρήθηκα εγώ, η οικογένειά μου, οι άνθρωποι που ξέρουν εμένα. Στεναχωρήθηκε η μητέρα μου που έβλεπε κατά κόρον εσένα, με αυτά που άκουσε μετά. Στο σπίτι που μένει η Ζώζα, έμενε η μητέρα μου. Τη μητέρα μου την έβαλα με την αδερφή μου για να μείνει η μάνα του παιδιού μου. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έγινε όλο αυτό που έγινε. Σημασία έχει ότι η μητέρα μου δε ζει σήμερα κι έγινε όλο αυτό το πράγμα πολύ γρήγορα, σε δέκα μέρες μέσα κι εγώ απλά πικράθηκα. Εγώ είμαι καλά με μένα. Εδώ τους ξένους βοηθάμε, είναι δυνατόν να την αφήσω ποτέ έτσι; Δεν μπορώ να την κατηγορήσω γιατί είναι η μάνα του παιδιού μου. Γιατί το είπε δεν μπορώ να καταλάβω. Στεναχωρήθηκε όλος ο κόσμος, η κόρη μου. Στο σπίτι μου μένει τώρα που μιλάμε. Όχι στο δικό μου, έχω άλλο σπίτι, εκεί που έμενε η μάνα μου. Την αγαπώ, είναι η μητέρα του παιδιού μου, τελείωσε. Να ‘ναι καλά. Ποτέ δε θα έκανα κακό στη μάνα του παιδιού μου και τελειώνουμε εκεί.»

Ξεκαθάρισε δε πως:

«Όταν μιλούσαμε, οτιδήποτε χρειαζόταν εγώ ήμουν εκεί. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Είκοσι χρόνια είμαστε χωρισμένοι, νομίζω ότι την προστατεύω, ποτέ δεν την "άγγιξε" κανείς και πάντα την είχα εκεί γιατί ήταν η μάνα του παιδιού μου. Από εκεί και πέρα, τι συνέβη εκείνη την ημέρα δεν ξέρω. Απλά στεναχωρήθηκε πολύς κόσμος και πιο πολύ η μητέρα μου. Είμαι λίγο στεναχωρημένος γιατί μίλησα με τον Γρηγόρη. Η Ζώζα είναι ένα μικρό παιδί. Μπορεί να βλέπει τα πράγματα από μια δική της όψη.»

Όσον αφορά την κόρη τους Κόνι, η οποία είχε ακουστεί ότι στενοχωρήθηκε από την τροπή που πήρε η συνέντευξη στον Αρναούτογλου, ο Πανταζής είπε:

«Η Κόνι έπαθε και αυτή το σοκ της. Το παιδί, τι να πει τώρα; Δεν είπε τίποτα. Γιατί να μπαίνουν τα παιδιά σε αυτές τις καταστάσεις; Εμείς ό,τι και να έγινε, εμείς οι δυο φταίμε. Προς τι η κακία; Δε χρειαζόταν ο Πανταζής την κόρη του για να τον βοηθήσει. Την κόρη μου βοήθησα κι αυτή αισθανόταν ότι μαζί μου αν κάνει αυτό που ήθελε να κάνει θα νιώθει πιο καλά. Θα έχει τον μπαμπά πίσω. Έκανε ένα show με ξένα τραγουδάκια, το καταδιασκέδασε, πήρε το χαρτζιλικάκι της κι αυτό ήταν. Έπρεπε να ενημερώσει τη μαμά της; Αφού τα λέγανε. Τώρα, άμα δεν της το είπε, εντάξει… 26 χρονών είναι.»

Κλείνοντας δε είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής:

«Αν αυτή θέλει να μιλήσει μαζί μου θα με βρει, ξέρει που είμαι, όπως ήξερε εδώ και είκοσι χρόνια που έρχεται στο σπίτι μου. Αν νιώθει την ανάγκη ότι πρέπει να μου μιλήσει για κάτι, θα έρθει να με βρει. Εγώ δεν έκανα τίποτα, καθόμουν και έβλεπα μια εκπομπή.»