Aλλάζουν οι ομάδες του Survivor μετά το τροχαίο - Διάσημοι θα πάνε στους Μαχητές; [vds]

31.03.2017
Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Αλκηστις Μαραγκουδάκη απάντησε στα ερωτήματα των τηλεθεατών του Survivor για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το τροχαίο στην ομάδα των Μαχητών και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά.

Η Ειρήνη επέλεξε μόνη της να αποχωρήσει από το παιχνίδι, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ ο Μάριος δήλωσε πως θέλει να παραμείνει.

Η κ. Μαραγκουδάκη αποκάλυψε ότι: «Μπορεί να σας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένος ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά». Το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής. «Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές» είπε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Το πιο σημαντικό όμως που αποκάλυψε η κ. Μαραγκουδάκη είναι η αλλαγή που θα γίνει στις δύο ομάδες. Οπως είπε, καινούργιοι παίκτες δεν θα μπουν καθώς θα είναι χορτάτοι και πιο δυνατοί, αλλά και επίσης θα δώσουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με την ανταπόκριση του κόσμου στην Ελλάδα - κάτι που δεν θέλει η παραγωγή.

Τελικά θα γίνει ανακατανομή των παικτών και θα σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες.

Την Κυριακή θα δούμε τη νέα πραγματικότητα των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.