Το παράπονο του αδερφού του Μάριου Πρίαμου του Survivor: «Είμαστε σε αγωνία. Δεν...» [vds]

31.03.2017
Από χθες Πέμπτη 30 Μαρτίου όλες οι συζητήσεις γύρω από το Survivor αφορούν το τροχαίο που είχαν οι Μαχητές εκ των οποίων η Ειρήνη Κολιδά κι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης χρειάστηκαν «περαιτέρω νοσηλεία μέχρι να αναρρώσουν πλήρως», όπως έλεγε και η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε ο αδερφός του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη για το τροχαίο που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο:

«Θα σας πω αν και εκτιμώ ότι η ενημέρωση η δική μου δε διαφέρει και πολύ από τη δικιά σας. Δέχτηκε η οικογένειά μου ένα τηλεφώνημα από τον Μάριο προκειμένου να προλάβει ο Μάριος ή μάλλον η παραγωγή να προλάβει αυτά που είχαν διαρρεύσει μέσω διαδικτύου. Απλά ενημέρωσε ότι υπήρξε κάποιο ατύχημα, υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά δυστυχώς η παραγωγή θέλοντας να κρατήσει την περισσότερη πληροφορία θέλοντας να τη διαχειριστεί με κάποιο πιο επίσημο τρόπο, δεν μπόρεσε να μας πει περισσότερα.

Και συνέχισε:

«Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τον Μάριο που μίλησε με την μητέρα μου. Απλά μας είπε ότι υπήρξε ατύχημα με κάποιο mini bus, με μετωπική σύγκρουση, τραυματίστηκε ο ίδιος, ανέφερε κάποιο τραύμα στην κλείδα χωρίς να αναφέρει τη σοβαρότητα του τραύματος και αυτά είναι όλα. Είμαστε σε αγωνία στην και αναμονή. Δεν έχουμε εκτενή ενημέρωση για το τι συνέβη. Προφανώς η παραγωγή κρατάει κάποιους είδους απόρρητο ή ίσως να επιθυμεί κάποια πιο επίσημη ενημέρωση να γίνει από την ίδια».