Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ - Πατέρας ξανά ο Γιώργος Χειμωνέτος [photos]

03.04.2017
«Τι υπέροχη μέρα! Ευχαριστώ την αγάπη μου, τη ζωή μου, το άλλο μου μισό, αυτή την υπέροχη γυναίκα Εύα Μουρτζάκη. Σε ευχαριστώ γι αυτό το δώρο ζωής! Ο Κωνσταντίνος μόλις ήρθε στον πλανήτη μας και μας έκανε να πετάξουμε μέχρι το φεγγάρι. Δεν θα μπορούσα να είναι πιο ευλογημένος που έγινε για 2η φορά πατέρας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Γιώργος, που απεικόνιζε το χεράκι του γιου τους.Την περιμέναμε την είδηση από ώρα σε ώρα και να που ο μικρός Κωνσταντίνος την έκανε την «επίσημη πρώτη» γεμίζοντας τους γονείς τους απέραντη ευτυχία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χειμωνέντο, ο οποίος μόλις υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί του. Η σύζυγος του γνωστού μοντέλου, αθλητή και παρουσιαστή, Εύα Μουρτζάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ο περήφανος μπαμπάς, ανέβασε ήδη την πρώτη του φωτογραφία από το μαιευτήριο. Το χεράκι του νεογέννητου.

«Τι υπέροχη μέρα! Ευχαριστώ την αγάπη μου, τη ζωή μου, το άλλο μου μισό, αυτή την υπέροχη γυναίκα Εύα Μουρτζάκη. Σε ευχαριστώ γι αυτό το δώρο ζωής! Ο Κωνσταντίνος μόλις ήρθε στον πλανήτη μας και μας έκανε να πετάξουμε μέχρι το φεγγάρι. Δεν θα μπορούσα να είναι πιο ευλογημένος που έγινε για 2η φορά πατέρας»

Κωνταντίνος το όνομα του μικρού, ο οποίος ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζεύγους που ήδη έχει μια κορούλα, τη 2 ετών Αρμονία.

Να τους ζήσει.

Στη φωτογραφία κάτω, ο Γιώργος Χειμωνέτος με τη σύζυγο και την κόρη του σε παλιότερη φωτογραφία..

#harmony #rmprincess #love #family #merrychristmas #xmas #sushi

A post shared by George Himonetos (@g_himonetos) on