Εμινέ Γεσίρ: H Ελληνίδα μουσουλμάνα που διευθύνει το Survivor [photos]

04.04.2017
Μια Ελληνοτουρκάλα καλλονή από την Ξάνθη βρίσκεται στο τιμόνι του πιο επιτυχημένου, αυτή τη στιγμή, παιχνιδιού στην ελληνική τηλεόραση. Η 28χρονη Εμινέ Γεσίρ άφησε τις πασαρέλες και βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο ως δεξί χέρι του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η πανύψηλη κοκκινομάλλα Εμινέ ξεκίνησε την πορεία της στη showbiz από τον ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 2011. Τότε είχε προκαλέσει με την απόφασή της να μην φορέσει την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντίλα - αν και μουσουλμάνα - και να συμμετέχει σε διαγωνισμό ομορφιάς του Palyboy. Μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο Playgirl στα 23 της χρόνια.

Συνέχισε στο χώρο του μόντελινγκ, περπατώντας στην πασαρέλα για κορυφαίους διεθνείς οίκους μόδας, ενώ υπήρξε και «βασίλισσα του καρναβαλιού» της Ξάνθης! Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δοκίμασε την τύχη της ως ηθοποιός στην Τουρκία. Αν και πιστή στο ραμαζάνι έχει δηλώσει ότι δεν θα φόραγε ποτέ μαντίλα.

Τα τουρκικά της άνοιξαν το δρόμο για να συνεργαστεί με την εταιρεία παραγωγής του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλιτζαλί και τελικά να ενταχθεί στην ομάδα του «Survivor». Η Εμινέ έχει ήδη συμπληρώσει δύο μήνες παραμονής στον Αγιο Δομίνικο (όπως βλέπουμε και από τις εικόνες που ανεβάζει στο facebook) ενώ αναγκάστηκε να ματαιώσει τη συμμετοχή της σε μια κινηματογραφική ταινία στην Τουρκία για να εργαστεί στο «Survivor».

Αυτό πάντως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι - όπως διαβάσαμε στο Πρώτο Θέμα - η Εμινέ γνωρίζει από παλιά τον δημοφιλή παίκτη του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς πριν από αρκετά χρόνια ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Ντάνο.

Δείτε φωτογραφίες της πανέμορφης Εμινέ πριν και μετά το Survivor...