Σίντι Κρόφορντ: Χαίρομαι που τα παιδιά μου ασχολούνται με το μόντελινγκ [photos]

04.04.2017
Στα αχνάρια του διάσημου μοντέλου-μαμάς τους βαδίζουν η Κάια και ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ, κάτι που την γεμίζει χαρά και περηφάνια.

Αν και μόλις 15 χρονών η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ έχει ήδη κλείσει συμβόλαια με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας αφού είναι το πρόσωπο της Marc Jacobs Beauty και έχει εμφανιστεί σε πολλές διαφημίσεις για τη Miu Miu και τον Alexander Wang. Τα αχνάρια όμως της αδελφής του ακολουθεί και ο 17χρονος γιος της Πρίσλεϊ ο οποίος έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες της Calvin Klein, Dolce & Gabbana και Jeremy Scott ενώ πρόσφατα αναδείχτηκε ως το πιο ανερχόμενο μοντέλο στα Fashion Los Angeles Awards. Τι έχει να πει για όλα αυτά η μητέρα τους Σίντι Κρόφορντ;

«Μου αρέσει πολύ να βλέπω τα παιδιά μου να ασχολούνται με τον υπέροχο κόσμο της μόδας. Μου λένε: “Μαμά είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να ξυπνάω στις 5 το πρωί”. Και εγώ σκέφτομαι, ναι, είναι χάλια. Αλλά ξαφνικά εκτιμούν αυτό που έκανα τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής μου. Αποφεύγω να τους δίνω συμβουλές, περισσότερο τους κάνω υπενθυμίσεις όπως: Να είστε πάντα στην ώρα σας, να είστε επαγγελματίες, να μην ασχολείστε με το τηλέφωνο, να μιλάτε με τους άλλους και κυρίως... διασκεδάστε!».

Όπως διαβάζουμε στο Vanity Fair, όταν ερωτάται για την παροιμιώδη ομοιότητά της με την κόρη της η Κρόφορντ γελά: «Στην αρχή έλεγε: “Μα δε μοιάζουμε καθόλου!”. Μετά το αποδέχτηκε, ενώ τώρα τελευταία ανακάλυψε ότι, εντάξει δεν είναι και τόσο κακό. Το αστείο είναι ότι με μιμείται. Λέει: “Ξέρω πώς ακριβώς πώς κάνεις το στόμα σου”. Οπότε υποθέτω ότι κάποια στιγμή κάποιος θα αποφασίσει να την βάλει να επαναδημιουργήσει όλες μου τις φωτογραφίες. Είναι ακόμα μικρή, αλλά θα είναι πολυ διασκεδαστικό γι' αυτήν να με μιμηθεί. Ευτυχώς θα το κάνει με καλοσύνη!». Δες μερικές φωτογραφίες από την επαγγελματική πορεία των παιδιών της.

proudest sister in the world rn :)

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

#DGcapri for @dolcegabbana x @francopagetti @stefanogabbana

A post shared by Presley (@presleygerber) on

@thelovemagazine by @kendalljenner out today #LOVEME17

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on