Σύζυγος Χανταμπάκη για Survivor: «Είναι ψυχούλα, δεν περνάει καλά αλλά το κάνει για εμάς» [vds]

05.04.2017
Κινητή διαφήμιση για τον Στέλιο Χανταμπάκη είναι η όμορφή σύζυγός του, που βρέθηκε καλεσμένη στο «Όλα καλά» και αποκάλυψε πώς του έγινε η πρόταση για το Survivor, πόσο εργατικό και αφοσιωμένος στην οικογένειά του είναι και πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Η Όλγα Πηλιάκη, χορεύτρια και πρώην Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, ανέφερε ότι τόσο η ίδια όσο και ο Στέλιος το έμαθαν μια ημέρα πριν φύγει ότι ενδιαφέρονται γι' αυτόν. «Αλλά το συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι θα βοηθήσει την οικογένειά μας. Σίγουρα θα τον βοηθήσει στη δουλειά του επειδή εργάζεται στην τηλεόραση. Επίσης το οικονομικό ήταν καλύτερο από ό,τι είχαμε εκείνη τη στιγμή καθώς εγώ δεν δουλεύω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως μία μάνα με δυο παιδιά και ο άντρας να είναι μακριά είναι ζόρι!

Μάλιστα μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είναι ψυχούλα ο Στέλιος. Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του γιατί μου έχει αποδείξει ότι η επιλογή μου ήταν σωστή. Το ότι πήγε εκεί είναι ακόμα μια απόδειξη γιατί δεν καλοπερνά, για εμάς το έκανε αυτό».