Η Κρίστεν Ντανστ γκρινιάζει για τις σκηνές σεξ ΚΑΙ με τον Κόλιν Φάρελ [vds]

05.04.2017
Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην ταινία "The Beguiled" της Σοφίας Κόπολα, που αναμένεται στους κινηματογράφους το καλοκαίρι. Πρόκειται για το ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του 1971 με πρωταγωνιστές τον Κλιντ Ίστουγτ και την Τζέραλντιν Πέιτζ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο στο τέλος της είδησης, ο Κόλιν Φάρελ και η Κρίστεν Ντανστ -μεταξύ άλλων- μοιράζονται πολύ έντονη σεξουαλική ένταση. Πώς ήταν όμως η κατάσταση στα γυρίσματα τέτοιων σκηνών;

34 χρονών σήμερα, η Κρίστεν ξεκίνησε από πολύ νωρίς την καριέαρα της. 11 ετών ήταν όταν εμφανίστηκε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ και του Τομ Κρουζ στην ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» (1994). Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια το 2013 είχε παραδεχτεί -προκαλώντας μεγάλη αίσθηση- ότι «το φιλί με τον Μπραντ ήταν αηδιαστικό». Τώρα, έρχεται με παράπονα και πάλι. Παρτενέρ της αυ τή τη φορά, ο Κόλιν Φάρελ.

«Είμαι στο πάτωμα και κάποιος σκίζει τα ρούχα μου. Ε, δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει. Για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει τίποτα από όλα αυτά. Προτιμώ ό,τι είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα να ξεμπερδεύουμε».

Τάδε έφη Κρίστεν Ντανστ, η οποία ήταν τυχερή καθώς η Σοφία Κόπολλα ήταν της ιδίας λογικής. Δεν καθυστερούσε τις σκηνές αυτές χωρίς λόγο.

Ιδού και το τρέιλερ της ταινίας..