Survivor: Επικός καβγάς Κοκκινάκη - Παπαδοπούλου - «Θέλετε να με ξεκάνετε;»

10.04.2017
Η κόντρα της Παπαδοπούλου με την ομάδα της καλά κρατεί! Η τραγουδίστρια κατηγόρησε τον Κοκκινάκη πως παραλίγο να την... δηλητηριάσει, δίνοντάς της να φάει χαλασμένη καρύδα!

«Είναι ντροπή σου, είσαι απαράδεκτη» της απάντησε ο Κοκκινάκης που είχε για σύμμαχο τον Χούτο και την Βαλαβάνη. Μάλιστα ο συνήθως ήρεμος πολίστας έφτασε στο σημείο να πετάξει μακριά το καζάνι που έβραζε το ρύζι, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Βαλαβάνη, η οποία του είπε: «Μην εκνευρίζεσαι, την επόμενη φορά θα μαγειρέψει η Ειρήνη».

Το αποκορύφωμα του επεισοδίου ήταν η κίνηση του Χούτου να φύγει από δίπλα της, λέγοντας «δεν μπορώ να τρώω δίπλα σε αγενείς», ενώ η Βαλαβάνη δήλωσε πως «όλοι έχουμε προβλήματα μαζί της, εδώ κατάφερε να εκνευρίσει τον πιο ζεν παίκτη της ομάδας».

Στο τέλος, ο Χρανιώτης είπε στην Παπαδοπούλου πως έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη κι αυτή δήλωσε ο on camera συγγνώμη, αλλά μόνο επειδή αντέδρασε δημοσίως! Ο Μπο ήταν επίσης έξαλλος μαζί της, δηλώνοντας πως όλη μέρα κοιμάται και δεν κάνει τίποτα, ενώ όλοι οι συμπαίκτες της συμφώνησαν πως η κατάσταση μαζί της δεν μπορεί να συνεχιστεί.