Υποψήφιοι Χανταμπάκης, Αγγελόπουλος, Χρανιώτης: Ποιος θα φύγει;

10.04.2017
Ανατρεπτικό το χθεσινό Survivor με 2 από τα φαβορί του τελικού να έχουν τεθεί σε ψηφοφορία του κοινού προς αποχώρηση. Η ατομική ασυλία που κατάφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου να κερδίσει της έδωσε το δικαίωμα όχι μόνο να παραμείνει στο παιχνίδι αλλά και να ψηφίσει τον Στέλιο Χανταμπάκη.

5 ψήφους πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και βγήκε πρώτος υποψήφιος ενώ οι δύο άλλοι επιλέχθηκαν από τις Ειρήνη Παπαδοπούλου και Ευριδίκη Βαλαβάνη που είχαν κερδίσει ατομική ασυλία.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συις αρχή του συμβουλίου είπε πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη της στον Στέλιο Χανταμπάκη κι ενώ αρχικά σκεφτόταν να ψηφίσει με αθλητικά κριτήρια πλέον δε θα το κάνει αφού βλέπει πως και η ομάδας της ενεργεί κατ΄αυτόν τον τρόπο. Έδωσε λοιπόν την ψήφο της στο Στέλιο για να κρίνει ο κόσμος όπως είπε και να τελειώσει η κόντρα.

Όσο για την υποψηφιότητα του Γιώργου Χρανιώτη, η αθλητικογράφος Ευριδίκη Βαλαβάνη τόνισε πως δεν θα ήθελε να τον ψηφίσει, δεν είχε όμως άλλη επιλογή κι είναι το άτομο με το οποίο έχει δεθεί λιγότερο σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.