Χώρισε η Janet Jackson από τον εκατομμυριούχο - 3 μήνες μετά τη γέννα!

10.04.2017
Θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί οι διάσημοι! Ο ρυθμός με τον οποίο κάνουν νέα σχέση, κάνουν παιδί και χωρίζουν είναι καταιγιστικός. Διάσημη τραγουδίστρια που απέκτησε το πρώτο της παιδί πριν από τρεις μήνες και δήλωνε κατενθουσιασμένη με τον εκατομμυριούχο σύντροφό της, είναι πλέον single mother!

Η Janet Jackson που έγινε μητέρα στα 50 της, είχε εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και ζούσε με τον σύζυγό της, Wissam Al Mana στη Μέση Ανατολή. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, ο χωρισμός αυτός ήταν αναπάντεχος, αφού το ζευγάρι απέκτησε μόλις πριν από τρεις μήνες το πρώτο του παιδί, τον Eissa.

«Η Janet πίστευε ότι ο σύντροφός της ήταν πολύ καταπιεστικός κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, του είχε επιτρέψει να της λέει πώς θα ντύνεται και να της υποβάλλει τον τρόπο που έπρεπε να εμφανίζεται στις συναυλίες», εξομολογείται πηγή κοντά στην Jackson.

Η σχέση τους είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα «που είχε αρχίσει να τρελαίνεται και ένιωθε ότι έχανε τους θαυμαστές της».

Η Janet Jackson και ο Wissam Al Mana όπως αναφέρει το site χώρισαν σε καλές συνθήκες και είναι έτοιμοι να μεγαλώσουν μαζί τον γιο τους.

Μετά από τρία χρόνια δεσμό το ζευγάρι σύμφωνα με το TMZ, παντρεύτηκε κρυφά το 2012. Λάτρης της μόδας, ο πάμπλουτος 42χρονος Wissam έχει σπουδάσει στο Λονδίνο, έχει τεράστια περιουσία στο Κατάρ και αντιπροσωπεύει μάρκες κολοσσούς, όπως οι: Balenciaga, Giorgio Armani, Hermes, και Roberto Cavalli - ενώ είναι ιδιοκτήτης ολόκληρων εμπορικών κέντρων στο Ντουμπάι, το Μπαχρέιν και Κουβέιτ με περιουσία που ανέρχεται στο 1 δις δολάρια.

Πρόκειται επίσης για έναν από τους πλουσιότερους επενδυτές στη Μέση Ανατολή, με δραστηριότητες στο real estate, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στις κατασκευές, στη λιανική, στην εστίαση και στα media. Εργάζεται στη λιανική από 14 ετών, ενώ έχει πάθος με τις τέχνες, τη φωτογραφία και το design.