Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το γαμήλιο ταξίδι με τον Γιάννη Λάτσιο [vds]

10.04.2017
Αν και παλαιότερα δεν ήταν τόσο εξομολογητική όσον αφορά την προσωπική της ζωή, τώρα τελευταία η Ελένη Μενεγάκη όλο και πετάει πληροφορίες που δε γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

Σήμερα Δευτέρα 10 Απριλίου με αφορμή ένα ξενοδοχείο στο Περού στο οποίο οι επισκέπτες του κοιμούνται κυριολεκτικά στο κενό πληρώνοντας 450 δολάρια το άτομο, η ωραία Ελένη ξεκαθάρισε πως εκεί δε θα κοιμόταν ούτε αν την πλήρωναν κι αναφέρθηκε στο γαμήλιο ταξίδι της με τον Γιάννη Λάτσιο όπου κοιμόταν σε ένα σπιτάκι πάνω στη θάλασσα.

Το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Καραϊβική με το ταξίδι του μέλιτος να είναι δώρο του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Το πάνω στο νερό με φοβίζει. Έχω μείνει μια φορά πάνω στο νερό. Τώρα που το θυμάμαι, ήταν το γαμήλιο ταξίδι με τον Γιάννη. Τώρα για να είμαι ειλικρινής μας το είχε κάνει δώρο ο ΑΝΤ1 αυτό το ταξίδι. Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Θα ξαναπώ ένα ευχαριστώ. Είχαμε κλείσει και μας είπαν «Όχι! Εμείς θέλουμε να σας το κάνουμε δώρο. Πάρτε τα λεφτά σας πίσω». Τι θυμήθηκα. Εσείς μου φέρατε την κουβέντα».

Και συνέχισε:

«Εγώ παιδιά μπορεί όλες τις μέρες του γαμήλιου ταξιδιού να μην κοιμήθηκα, αλλά σίγουρα τον Γιάννη τον είχα πρήξει. Νόμιζα ότι θα φύγει το σπιτάκι και θα το πάρουν τα κύματα και θα βρεθώ κάπου να αρμενίζω. Όλο το βράδυ του έκανα αυτό… Δεν πιστεύω να κοιμάσαι; Ξύπνα καλέ, φοβάμαι. Τελικά έχω πολλές φοβίες!»