Ροζάνα Αρκλ: Ο απόλυτος πειρασμός του Instagram που κερδίζει $3000 με κάθε της ανάρτηση συμβουλεύει [photos]

11.04.2017
Είναι μόλις 28 χρονών ωστόσο κατάφερε μέσω των social media να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία τριών εκατομμυρίων ακολούθων ενώ κάθε προβολή προϊόντος που κάνει κοστίζει αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Η Ροζάνα Άρκλ -για όσους δεν την ξέρουν- είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του Instagram αυτή τη στιγμή. Ξανθιά, χυμώδης, νέα και όμορφη έχει εκατομμύρια followers που θέλουν να την παρακολουθούν στην καθημερινότητά της και αυτή χαίρεται να τους κάνει συμμέτοχους στη ζωή της. Και γιατί όχι άλλωστε αφού αυτό της έχει εξασφαλίσει ένα πολύ καλό εισόδημα με το οποίο μπορεί να ζει μια άνετη ζωή, με πολλά ταξίδια, ενώ πρόσφατα αγόρασε και σπίτι!

Η πληθωρική Νεοζηλανδή, που τώρα πια μένει στην Αυστραλία, έδωσε και συνέντευξη στην Gold Coast Bulletin με συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να φτιάξει τη δική του... αυτοκρατορία και να ζει από αυτό. Καθότι δύσκολες σήμερα οι εποχές καλό είναι τις συμβουλές της να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη μας γιατί... ποτέ δεν ξέρεις! Σύμφωνα με την Αρκλ λοιπόν το πιο σημαντικό βήμα είναι να αποκτήσουμε μια καλή ψηφιακή κάμερα με Wi-Fi ώστε να είναι πιο εύκολο να περνάμε τις φωτογραφίες στο κινητό μας και από εκεί στο Ίντερνετ. Επίσης οι φωτογραφίες μας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας και να προσέχουμε τι ώρα θα τις κάνουμε ανάρτηση, οι καλύτερες ώρες είναι μεταξύ 6.30-9 το απόγευμα ή νωρίς το πρωί, ενώ θα πρέπει να κάνουμε και τους ακόλουθους μας να νιώθουν σημαντικοί κάνοντάς τους ερωτήσεις όπως: «Από που είσαι;». Σύμφωνα με την ίδια το πόσο λεφτά βγάζεις από το Instagram εξαρτάται από το πόσους ακόλουθους έχεις: «Το στάνταρ είναι 0,1% των ακολούθων σου». Δες φωτογραφίες της εδώ:

Always look forward to my #Oxywhey smoothies 😋😋 @ehplabs

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on

Keeping the pearly whites nice and bright with @brighterwhite! 🌟❤ #teethwhitening #obsessed

A post shared by Rosanna Arkle (@rosannaarkle) on