Ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν είναι δουλειά πλέον αυτή, είναι δουλεία»

12.04.2017
Φέτος την είδαμε στην κωμωδία του ANT1 «Στο καλο, γλυκιά μου συμπεθέρα», όμως, στο παρελθόν η Ζέτα Μακρυπούλια έχει παρουσιάσει με επιτυχία το Dancing with the stars και το Just the two of us, κερδίζοντας όχι μόνο το κοινό, αλλά και τους κριτικούς.

Σε συνέντευξή της στη RealLife, η Μακρυπούλια μίλησε για τις τωρινές συνθήκες στην τηλεόραση και επεσήμανε πως «η τηλεόραση θέλει να τη διαχειριστείς σωστά. Πρέπει να προφυλαχθείς. Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι».

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, όμως, όλα όσα λέει στη συνέχεια αφού δεν κρύβει πωωςς προτιμά να απέχει από την τηλεόραση παρά να νιώθει σα σκλάβα:

«Η σημερινή τηλεόραση δεν με αγγίζει. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν δραματικά προς το χειρότερο. Οι εργοδότες νομίζουν ότι είμαστε σκλάβοι. Ότι φοράμε αλυσίδες. Δεν έχεις δικαιώματα… έχεις υποχρεώσεις. Το μόνο που δεν σου ζητάνε πλέον στα συμβόλαια είναι δωρεά οργάνων! Σου απαγορεύουν να εμφανιστείς σε άλλο κανάλι. Το πού και το πότε θα μιλήσεις το καθορίζουν αυτοί. Με δύο λόγια είσαι ένα αντικείμενο. Γίνεσαι ένα πράγμα. Με θύμωσαν πολύ αυτά. Και με θυμώνουν ακόμα. Προτιμώ να απέχω. Όσα συμβαίνουν είναι φριχτά. Τελευταία μόδα, απ΄ό,τι έμαθα είναι να φέρνεις και δικά σου ρούχα από το σπίτι! Τα “θέλω”, τα “δικαιούμαι”καταργήθηκαν. Δεν είναι δουλειά πλέον αυτή, είναι δουλεία».