Γουίλ Σμιθ: Δες τον να φέρεται... παραδειγματικά στον γιο του [photos]

12.04.2017
Ο διάσημος ηθοποιός δίνει στο γιο του μαθήματα επαγγελματισμού προκειμένου να εμφανιστεί στο πλατό της νέας ταινίας στην οποία παίζει όσο πιο καλά γίνεται.

Ο Γουίλ Σμιθ εργάζεται ως ηθοποιός από την εφηβική του ήδη ηλικία και γνωρίζει καλά ποιοι είναι οι κανόνες ενός καλού επαγγελματία. Ως καλός πατέρας λοιπόν προσπαθεί να κάνει και το γιο του Τζέιντεν Σμιθ να καταλάβει ότι στη δουλειά δεν χωράνε αστεία. Έτσι τον ανάγκασε να κόψει τα βαμμένα ξανθά ράστα μαλλιά του κάτι που έκανε τον ίδιο τον 48χρονο ηθοποιό να χαμογελά χαρούμενος ενώ ο 18χρονος γιος του πάλι, όχι. Αντίθετα μάλιστα φαίνεται να κοιτάζει τις κομμένες μπούκλες του δυστυχής και θλιμμένος. Ο Τζέιντεν θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Κάρα Ντελεβίν και τον Τέρενς Χάουαρν στη ρομαντική ταινία Life in a year και την επόμενη μέρα θα είχε το πρώτο του γύρισμα. Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος ο Γουίλ Σμιθ στο Facebook.

Πάντως ο νεαρός δεν φαίνεται να αποχωρίστηκε την κακή του διάθεση ούτε αργότερα αφού φωτογραφήθηκε μαζί με μια θαυμάστριά του με το νέο του κούρεμα και εξαιρετικά κατηφής... Μην στενοχωριέσαι Τζέιντεν, μαλλιά είναι, θα μακρύνουν! Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.