Ο Ορλάντο Μπλουμ μιλά για την Μιράντα Κερ, την Κέιτι Πέρι και την περιβόητη φωτογραφία με το πέος [photos]

12.04.2017
Ο διάσημος ηθοποιός μιλά για τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του καθώς και για το περσινό περιστατικό όταν οι παπαράτσι τον αποθανάτισαν στις διακοπές του να κάνει κανό όπως... τον γέννησε η μαμά του!

Ο πρόσφατος χωρισμός του Ορλάντο Μπλουμ από την Κέιτι Πέρι ξάφνιασε τους θαυμαστές τους καθότι θεωρούνταν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι.. Η ίδια η 32χρονη τραγουδίστρια δήλωσε μέσω Twitter ότι ο χωρισμός τους ήταν ιδιαίτερα φιλικός και ότι δεν υπάρχει θύτης ή θύμα. Τι έχει να πει όμως γι' αυτό ο ίδιος ο 40χρονος ηθοποιός;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Elle ο Ορλάντο το εξηγεί κάνοντας όμως αναφορά και στο χωρισμό του από το διάσημο μοντέλο Μιράντα Κερ με την οποία ήταν παντρεμένος για 3 χρόνια και απέκτησαν ένα παιδί: «Με την Μιράντα είχαμε την αίσθηση ότι δεν θέλαμε ο γιος μας να ψάξει στο Ίντερνετ όπου οι άνθρωποι έχουν δημοσιεύσει ψέματα για μας. Με τη Μιράντα έχουμε μια αξιοζήλευτη σχέση. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά σαν γονείς». Τι γίνεται όμως με την Πέρι; «Είμαστε φίλοι. Είναι πολύ καλά. Είμαστε ενήλικες. Αυτή είναι ένα ιδιαίτερα προβεβλημένο άτομο, αλλά δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρεται κανείς για το τι κάνω εγώ. Ούτε ότι θα έπρεπε. Είναι μεταξύ των δυο μας. Είναι καλύτερα έτσι, ώστε να γίνεσαι ο ίδιος παράδειγμα για το παιδί σου και να του δείξεις ότι οι χωρισμοί δεν έχουν να κάνουν με το μίσος».

Στην ίδια σκηνή εξηγεί τι ακριβώς συνέβη το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» εντελώς γυμνό να κάνει κανό μαζί με την Πέρι, ενώ οι φωτογραφίες του έκαναν το γύρο του διαδικτύου: «Με έχουν φωτογραφήσει ένα εκατομμύριο φορές σε ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους. Έχω καλό ραντάρ. Ωστόσο ήμασταν εντελώς μόνοι μας για πέντε ημέρες. Δεν υπήρχε τίποτα γύρω μας. Δεν υπήρχε τρόπος να μας πλησιάσει κάποιος. Έτσι πίστεψα ότι είχα μια στιγμή ελευθερίας. Μάθημα για τον εαυτό μου: Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος!»