Βανέσα Χάντζενς: Αποκαλύπτει το μυστικό που θα μας βοηθήσει να χάσουμε 10 κιλά σε ένα μήνα [photos]

12.04.2017
Για να παίξει στην ταινία του 2013 Gimme Shelter η διάσημη ηθοποιός χρειάστηκε να πάρει δέκα ολόκληρα κιλά αλλά μετά έπρεπε να δώσει αγώνα για να τα χάσει.

Η Βανέσα Χάντζενς είναι φαν της μουσικής, του άσκησης και του ποδήλατου και ο συνδυασμός και των τριών τη βοήθησε να χάσει τα δέκα κιλά που αναγκάστηκε να πάρει για τις ανάγκες της ταινίας Gimme Shelter.

«Βάλε με σε ένα δωμάτιο με δυνατή μουσική και είμαι χαρούμενη» λέει η 28χρονη ηθοποιός στο περιοδικό Women's Health. «Είναι σαν να χορεύεις χωρίς όμως το άγχος εάν θα φαίνεσαι ωραία». Έτσι άρχισε να παρακολουθεί spinning (γυμναστική με σταθερό ποδήλατο στο γυμναστήριο) δύο φορές τη μέρα ώσπου τελικά έφτασε στο ιδανικό βάρος της. «Δεν πρόκειται για γυμναστική» λέει, «για μένα είναι κάτι σαν θεραπεία». Όταν δεν κάνει ποδήλατο κάνει γιόγκα: «Παλιά κοίταζα στον καθρέφτη και έλεγα “Ποια είμαι;” Η γιόγκα με βοήθησε να βρω ξανά τον εαυτό μου». Και όσον αφορά τη διατροφή της: «Ακολουθώ μια διατροφή υψηλή σε υγιεινά λύπη και χαμηλή σε υδατάνθρακες. Χάρη σε αυτή έχασα 10 κιλά και επανήλθα στο προηγούμενο βάρος μου μέσα σε ένα μήνα»