Survivor: Χανταμπάκης κατά Αγγελόπουλου στην πρώτη του συνέντευξη! [vds]

17.04.2017
«Καταπέλτης» κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν ο Στέλιος Χανταμπάκης στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρηση από το Survivor. Στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη, μίλησε για το περιβόητο επεισόδιο την ώρα που έτρωγαν, ενώ αναφέρθηκε στη στάση της Ειρήνης Παπαδοπούλου, αλλά και την κίνησή του να την ειρωνευτεί κρατώντας ένα σουτιέν στα χέρια του, το οποίο διευκρίνισε πως ανήκε στη Λάουρα!

«Πήγα να μιλήσω στον Κοκκινάκη και ο Αγγελόπουλος μου λέει να μην μιλάω την ώρα του φαγητό. Νιώθω μία αύρα που δεν έχει ξαναγίνει και μου λες να σκάσω με όμορφο τρόπο αυτό ένιωσα... και ακούω να λέει «είναι ιερή στιγμή», όπως ξέρεις και ξέρω τι είναι ιερή στιγμή και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη και δεν μπορείς να το επιβάλλεις εσύ σε ανθρώπους που δεν είναι οικογένειά σου. Χρησιμοποίησα την ειρωνεία και ήταν λάθος και έπρεπε να του το εξηγήσω μετά και να το καταλάβει, έπρεπε να χρησιμοποιήσω άλλο τρόπο...».

Αναφερόμενος στην Παπαδοπούλου τόνισε ότι δεν είχε καμία διάθεση να την πρτοσβάλει και πως έκανε χιούμορ όπως πάντα, ενώ διευκρίνισε ότι είχε προσπαθήσει πολλά φορές να της μιλήσει και να την εντάξει στην ομάδα, αλλά αυτή δεν σήκωνε κουβέντα.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε για τον Αγγελόπουλο: