Katy Perry: Φίλησε συμμετέχοντα στο American Idol στο στόμα!

18.03.2018
Katy Perry: Φίλησε συμμετέχοντα στο American Idol στο στόμα!
Η αυθόρμιτη κίνηση της τραγουδίστριας δεν άρεσε καθόλου στο νεαρό υποψήφιο

O 19χρονος μουσικός Benjamin Glaze πήρε μέρος στο American Idol, στο οποίο ένας από τους κριτές είναι η Katy Perry.

Στην οντισιόν του, πριν καν ο 19χρονος πει το τραγούδι του μπροστά στους κριτές, ο Luke Bryan τον ρώτησε αν έχει φιλήσει ποτέ ένα κορίτσι και να του άρεσε, χρησιμοποιώντας τον στίχο της Perry από το τραγούδι «I Kissed A Girl». «Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ σχέση, δεν μπορώ να φιλήσω ένα κορίτσι χωρίς να είμαι σε σχέση», απάντησε εκείνος. Τότε, η Κέιτι Perry του ζήτησε να πλησιάσει, κάτι που ο ίδιος έκανε αρκετά απρόθυμα. Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως θα την φιλήσει μόνο στο μάγουλο, κάτι που έκανε αλλά οι κριτές του είπαν πως δεν ακούστηκε το φιλί, οπότε προσπάθησε να φιλήσει ξανά την τραγουδίστρια. Εκείνη όμως έστριψε το μάγουλό της τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να τη φιλήσει στο στόμα. Ο νεαρός μουσικός σοκαρίστηκε τόσο πολύ, που αμέσως μετά έπεσε στο πάτωμα, με την Perry να πανηγυρίζει τη νίκη της:

Ο ίδιος δήλωσε πως ένιωσε «πολύ άβολα» με το εν λόγω περιστατικό, καθώς αυτό ήταν το πρώτο του φιλί. Ο 19χρονος είπε στους New York Times πως ήθελε το πρώτο του φιλί να είναι «ξεχωριστό» και πως αιφνιδιάστηκε με άσχημο τρόπο όταν η 33χρονη τραγουδίστρια τον φίλησε ξαφνικά στο στόμα χωρίς την συγκατάθεσή του. «Ήταν κάπως αμήχανο. Ήθελα να το κρατήσω για την πρώτη μου σχέση. Ήθελα να είναι ξεχωριστό», είπε, σημειώνοντας πως αν η Perry τον είχε ρωτήσει προκαταβολικά, τότε θα την είχε απορρίψει. «Αν με είχε ρωτήσει, "Θα με φιλούσες;", δεν θα το έκανα. Ξέρω πολλούς που θα έλεγαν εννοείται, αλλά εγώ μεγάλωσα σε συντηρητική οικογένεια και αμέσως ένιωσαν πολύ άβολα. Ήθελα το πρώτο φιλί μου να είναι ξεχωριστό», πρόσθεσε.

Όταν επέστρεψε σπίτι του, ο Benjamin λέει πως συζήτησε το συμβάν με τους φίλους του, οι οποίοι τον καθησύχασαν λέγοντας πως το πεταχτό φιλί της Perry δεν μετράει σαν πρώτο. «Ήταν μια σύντομη επαφή των χειλιών κι όχι μια ρομαντική φάση με κάποιον που νοιάζεσαι. Αυτό θα ήταν ένα πραγματικό πρώτο φιλί», είπε εκείνος.

Επίσης, δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πως δεν το αντιλήφθηκε σαν σεξουαλική παρενόχληση και πως είναι χαρούμενος που η τραγουδίστρια τον ανέφερε και στο Twitter της.